El Iàtova viatja a Paterna; el Xest es mesura a l’Apolo i el CD Turís l’Aldaia

Post també disponible en: esCastellano

Els de Tomás estan en bona forma i després de guanyar el derbi mentalment forts. Ara el Paterna els posarà a prova, que encara que estigui a la zona mitjana de la taula és un rival difícil i juga a casa, pel que hauran de posar-ho tot en el verd si volen treure punts.

A més aquesta és la jornada decisiva ja que matemàticament és, probablement, l’última que permeti als yatoveros poder aspirar a pujar un lloc abans del final de la temporada, ja que és l’antepenúltima jornada de lliga.

Per la seva banda, després d’una victòria relativament còmoda, els chestanos sembla que ja comencen a acceptar i assimilar els conceptes de Monterde. Ara han de perllongar tot això lluny de casa, el rival: l’Apolo, meitat baixa de la taula, de manera que en teoria no hauria de ser excessivament difícil.

A més, tenen a un pas avançar a diversos rivals a la taula aquesta jornada, de manera que podria ser-los una jornada molt fructífera per el poc que resta d’aquesta temporada.

Turís-Aldaia

Després de la dura i inflada derrota al derbi, els turisanos han de girar full. I una forma ha de ser jugant bé a casa i recuperant sensacions. Davant tindran a Aldaia, el penúltim per la cua, de manera que en teoria no hauria de ser cap complicació, al contrari, el perfecte conillet d’índies per tornar a prendre bones sensacions i anar canalitzant el final de temporada amb millors números. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Be the first to comment

Deixa un comentari