El jove pilot buñolense Vicente Galarza, tercer classificat en el Campionat d’MotoDes d’Onda

El joven piloto buñolense, tercero en el podio.

El jove pilot bunyolense, tercer al podi.

Aquest diumenge passat es va disputar la X Prova de Moto Cross d’Onda (Castelló), pertanyent al Campionat de MotoDes de la Comunitat Valenciana en la categoria de Mx 65, on el jove pilot Vicente Galarza Agustina va aconseguir ser el tercer classificat en les dues mànigues que es van córrer en aquest magnífic circuit d’Onda.

Un dur campionat que “Vin 34” sap portar juntament amb el Pequenduro, Cross Country i Copa d’Espanya de Pe. 65. La propera prova de Mx serà a Albaida el proper 16 de juny i “Vin 34” ha d’aprofitar la força i seguir pujant al podi per superar al seu oponent en la taula general que ara hi ha el quart a només un punt del tercer.

Esperem aquesta propera prova per tornar a aplaudir tots els bons resultats que està aconseguint el jove pilot. Informa, Elio Zanón