El jove pilot buñolense «Vin», setè a Mollet de Benicarló

Com ja ha avançat tucomarca.com en la seua edició impresa, diumenge passat, 1 de març, es va celebrar la segona prova del Campionat de la Comunitat Valenciana i MotoDes de MotoCross (Mx) al circuit de l’Mollet de Benicarló, on el pilot de l’MC Bunyol, Vicente Galarza Agustina «Vin 34», va disputar les mànigues corresponents a la categoria de 85 cc amb la seva Yamaha.

Un total de 21 pilots van lluitar braç a braç per a finalitzar en el setè lloc de l’scrach de la seva categoria.

Aquest campionat el realitza de manera que li serveixi per a entrenament de duresa, ja que la seva categoria per als campionats que Vin té en la seva agenda són els d’Enduro Infantil i Pequenduro de la Comunitat Valenciana com de la Copa d’Espanya d’Enduro Infantil a 65 cc , sortint súper reforçat en aquesta llegendària prova d’el magnífic circuit de l’Mollet de Benicarló. Allí va poder entrenar amb el Campió de l’Món de Mx, Jeffrey Herlings, de què va prendre bona nota en els seus espectaculars salts d’aquesta difícil i dura disciplina. Informa, Elio Zanón.