El Macastre es mesura al Llosa del Bisbe, el Chiva l’Sporting Alaquàs, l’Godelleta al Sinarcas i el Torís i al Requena B

El Chiva se ha reafirmado como líder con su última victoria. Foto: Raúl Miralles.
El Chiva se ha reafirmado como líder con su última victoria. Foto: Raúl Miralles.

Post també disponible en: Castellano

L’Atlètic de Macastre viatjarà per enfrontar-se amb el Llosa del Bisbe amb intenció de sumar els primers punts. A més, són els equips amb pitjors números del grup .: els de Manolo encara no han sumat i els de Llosa del Bisbe només un punt en quatre jornades. Les sensacions el cap de setmana pel que fa al joc no van ser dolentes, per la qual cosa es veu possible assaltar el camp i, guanyant, avançar als rivals i anar escalant i millorant les sensacions i el joc.

Per la seva banda, el Xiva CF es desplaçarà per veure-contra l’Sporting Alaquàs, equip de la meitat baixa de la taba, tots dos amb dinàmiques de joc diferents: Xiva guanyant i Alaquàs caient per la mínima, de manera que es buscarà ficar el dit a la nafra i aprofitar així per seguir lluitant a la zona del podi.

La UD Godelleta rebrà el Sinarcas, tots dos vénen de perdre la recent passada jornada, la diferència més gran està a la taula, on els de la Foia estan en el lloc 13 (de 16) i Sinarcas setè. Encara que més que por, hi ha motivació de poder donar un cop sobre la taula.

Finalment, el CD Turís en Preferent A i Requena B se les veuran en un derbi de veïns segur intens, ja que hi ha en joc, no només l’orgull de vèncer davant de veïns de la Foia, sinó també que en punts no hi ha més que 3 punts de diferència, de manera que el compromís de guanyar i tenir mínim la 11a plaça de la classificació és el que hi ha en ment, a més de tenir bones sensacions.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*