Mi banner

El Partit de Requena i Llogarets fa balanç de l’últim exercici i anuncia la seva fusió amb Ciutadans per a les pròximes eleccions

Post també disponible en: esCastellano

Fachada del Ayuntamiento de Requena.

Fachada del Ayuntamiento de Requena.

“Durant l’any 2018 el Grup Municipal del Partit de Requena i Llogarets ha fet una tasca d’oposició constructiva ja que la nostra major preocupació és el benestar i progrés de Requena i els requenenses. Sense anar més lluny, dels assumptes votats en els plens 2018 i presentats pels diferents grups polítics, independentment de la seva ideologia, el GM de Requena i Llogarets ha aprovat el 87% dels mateixos, ens hem abstingut en el 8% i hem votat en contra en el 5% dels casos. Aquesta és la prova que la nostra manera de fer política a l’oposició és de col·laboració i totalment constructiva, ja que el nostre únic interès és el benestar de Requena i els seus llogarets “, segons han informat des de la formació.

“També la nostra tasca com a grup municipal a l’Ajuntament de Requena ha estat reivindicativa i durant tot l’any hem traslladat les propostes i inquietuds de tots els veïns que s’han acostat a nosaltres a l’equip de govern socialista en tots els casos, peticions com ara la de retirada de cable de fibra òptica a el Pontón, col·locació de punts de llum a Casas del Río, retirada de filferro espinós a la tanca del poliesportiu de Requena, reparació de sots i voreres al polígon industrial de “el Romeral”, exigència de neteja en els llogarets, peticions per als plans de Diputació, reparació de filtracions d’aigües residuals al C / del Carmen de Requena, demanar que tots els edificis públics tinguin una assegurança, suport a l’associació promotora del projecte Vega del Magre, millores en la via de servei paral·lela a l’autovia a-3, etc. Aquestes són només una mostra de les peticions dels veïns traslladades pel PRyA al govern del PSOE “.

“Al ple hem portat una sèrie de mocions tant en solitari com de manera conjunta amb Ciutadans com són la petició d’una Ordenança Municipal de Camins, l’actualització de la de plantacions, l’adequació i promoció turística de la Plaça de Bous, l’augment de edificis públics amb servei de neteja com ara els locals de llogarets i els Teatres de Requena i Sant Antoni, etcètera “.

“Però sense cap dubte el nostre gran objectiu juntament amb Ciutadans ha estat la sol·licitud mitjançant dues mocions de la petició de la construcció del Parc Empresarial del Rebollar tant al govern d’Espanya com al de la Comunitat Valenciana, cosa que al nostre parer és indispensable per al progrés del nostre municipi ja que amb la generació d’aproximadament 6.000 llocs de treball acabaríem amb l’atur, la despoblació de les nostres llogarets i aconseguiríem un desenvolupament econòmic de primer ordre “.

“Un dels assumptes més preocupants per a nosaltres durant el 2018 és l’estat d’abandó de les aldees per part del govern del PSOE pel que fa a serveis públics es refereix. Durant la major part de l’any les nostres aldees han estat sense servei de neteja, una mica incomprensible havent-hi una partida de diners en els pressupostos municipals destinada a aquest fi i que no s’ha gastat, provocant amb això una situació desesperant i que encara segueix sense resoldre. És tal la situació d’enuig a les nostres aldees que durant el 2018 han dimitit 4 alcaldes pedanis, alguna cosa sense precedents en la nostra història “.

“Però sens dubte el gran fracàs de l’equip de govern durant 2018 a estat no aconseguir aprovar en el ple els plecs per tirar endavant la contractació del servei d’aigua potable i clavegueram. Ja que la nostra intenció sempre a estat de col·laboració pel bé dels interessos generals, tant el PRyA com Cs van recolzar la proposta de l’equip de govern amb la qual la pujada en la tarifa de l’aigua era mínima, es feia front al deute amb EGEVASA i s’invertia en la xarxa d’aigua, quedant aquesta desestimada pel vot en contra de la resta de formacions polítiques. a causa d’aquesta falta d’interès de la resta de partits polítics per negociar una proposta consensuada, és possible els requenenses hagin de pagar al voltant d’un 16% més per l’aigua en els propers mesos, a causa això a la proposta de pujada de la tarifa presentada per EGEVASA. És per tot això que per evitar això, demanem a PP i PSOE que al costat de PRyA i CS arribem a un acord el més aviat possible per sol ucionar aquest bloqueig i evitar la pujada econòmica en el preu de l’aigua als requenenses “.

“Quant a la nostra formació política es refereix al 2018 ha estat clau. Durant el passat any hem arribat a un acord d’integració amb Ciutadans per concloure junts a les properes eleccions. Aquesta unió de forces ens col·loca com la tercera formació al costat de PP i PSOE amb possibilitats de guanyar les eleccions municipals a Requena. per tot això, des de principis del passat any el PRyA i Cs actuen com una sola formació, conservant els dos grups polítics tan sols a l’Ajuntament de Requena, ja que per Llei tots dos no es poden fusionar i quedant al final de la legislatura el GM de Requena i Llogarets definitivament dissolt “.

“Com hem dit anteriorment, el Grup Municipal de Requena i Llogarets seguirà treballant al costat de Ciutadans pel benestar i el progrés de Requena i els requenenses, pel que animem als veïns del municipi a traslladar-nos les seves propostes i inquietuds”, han finalitzat.

Deixa un comentari