El Paterna visita a la UD Iàtova; el CD Xest viatja a Manises i el CD Turís es desplaça a Xirivella

El CD Cheste se desplaza esta semana a Manises. Foto: Raúl Miralles.
El CD Cheste se desplaza esta semana a Xirivella. Foto: Raúl Miralles.

Post també disponible en: Castellano

El CD Cheste se desplaza esta semana a Manises. Foto: Raúl Miralles.
El CD Xest es desplaça aquesta setmana a Manises. Foto: Raúl Miralles.

La Unió Esportiva Iàtova, després de guanyar per la mínima lluny del seu camp, tornen a casa per acomiadar l’any amb el millor sabor de boca possible.

I per això hauran de rebre l’Apolo, difícil rival i que està a només un punt -i un lloc a la taula- per sota dels yatoveros, de manera que serà a més d’un comiat d’any davant la seva afició, un partit de sis punts.

Una oportunitat d’or per donar els de Tomás abril 1 cop d’autoritat sobre la taula; en aquest cas sobre el camp.

Xest-Joventut Manisense

El Club Esportiu Xest, després d’haver perdut a Picanya per 3-1, ara vol rentar-se la cara per treure la por; a més jugant a casa el comiat de l’any, davant del Joventut Manisense que ocupa el lloc 13 (de 16) de manera que la teoria diu que no haurien de passar moltes dificultats per tombar el rival i brindar una altra nova victòria a la seva afició.

Bona oportunitat per no allunyar-se, o fins i tot apropar-se al cinquè lloc, el qual està més a prop de les seves aspiracions que en l’actualitat; i segurament serà un dels objectius a curt termini per als dels Juan Sánchez.

Xirivella-CD Turís

El CD Turís, ve d’empatar a casa contra el Mislata en un partit difícil. Ara haurà d’acomiadar l’any a Xirivella, que també vénen de perdre per la mínima.

A més en la classificació tenen molts rivals a pocs punts de diferència, de manera que superar a Xirivella és un pas per acabar l’any amb bones sensacions i de pas ficar canya als rivals per poder ascendir llocs en la classificació. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*