El pavelló de l’Planell acollirà el diumenge 26 de gener el segon Trofeu de Karate Vila de Bunyol

Post també disponible en: Castellano

Organitzat pel Heracles Gym i el Club Yoshitaka de la localitat amb el patrocini de l’Ajuntament

Més de cent karatekes han confirmat la seva participació en la segona edició de l’Trofeu de karate Vila de Bunyol que organitza el gimnàs Heracles Gym i el Club Yoshitaka per al diumenge 26 de gener, a partir de les 10,00 hores, al poliesportiu municipal de el parc de l’Planell.

En aquesta segona edició de l’trofeu està prevista l’assistència dels clubs de Godelleta, Xalans, Camporrobles, Requena, Chiva, Cheste, Yátova, Setaigües, Cofrents i el propi de Bunyol, que competiran en un total de deu categories.

Des de l’organització han mostrat el seu «agraïment a tota la corporació municipal pel suport que ens ha prestat per donar a conèixer un esport tan bonic i complet com és el karate», en paraules de Tina Solaz, propietària de gimnàs Heracles Gym de Bunyol.

Per la seva banda, el responsable de l’àrea d’Esports de l’consistori de Bunyol, Manuel Serra, ha volgut subratllar «que, a l’igual que en la primera edició, des de l’Ajuntament tornem a aportar el nostre suport institucional que ja vam donar a la primera edició, per fomentar i donar suport esports que mereixen tant o més atenció que altres que estan considerats majoritaris i que a més, com és el cas de l’karate, compten amb un gran planter a la nostra localitat ».

En el campionat està previst que es compti amb la presència de el president de la Federació Valenciana de Karate, Miguel Ángel Gómez; així com del seu vicepresident i alhora president de club Yoshitaka, Antonio Muñoz, qui ja van assistir a la primera edició de l’trofeu.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*