Mi banner

El pianista valencià Antonio Morant, oferirà un recital a l’Auditori de la Mancomunitat de Iàtova

Post també disponible en: esCastellano

El pianista valenciano Antonio Morant, ofrecerá un recital en el Auditorio de la Mancomunidad de Yátova.

El pianista valencià Antonio Morant, oferirà un recital a l’Auditori de la Mancomunitat de Yátova.

El Conservatori Professional de Música de Bunyol, ha organitzat un dia dedicat al piano, mantenint la línia d’incentivar activitats relacionades amb instruments menys arrelats a la comarca.

Per a aquest esdeveniment, han escollit a Antonio Morant, un dels pianistes valencians amb més projecció internacional, que atresora quantiosos guardons en concursos nacionals i internacionals.

Morant va estudiar al Conservatori Professional de Música de València i al Conservatori Superior de Música “Salvador Seguí” de Castelló, per passar, més tard, a la Universitat de Música “Frederic Chopin” de Varsòvia (Polònia), on va realitzar els cursos de Màster i Postgrau de la mà del professor Piort Paleczny.

El recital tindrà lloc a l’auditori de les instal·lacions de la Mancomunitat, Iàtova, el divendres 15 de març a les 19,00 h., on es interpretarà obres de Haydn, Liszt i Mussorgski.

A més, el pianista oferirà una Masterclass destinada als alumnes del conservatori i a tots aquells alumnes de piano de les escoles de música de la comarca, que arrencarà a les mateixes instal·lacions a les 15.30h.

Des del Conservatori, es convida a totes les persones que tinguin interès en conèixer a un dels pianistes de referència en l’actualitat i gaudir d’una tarda de qualitat musical, de forma totalment gratuïta.

Deixa un comentari