El pilot buñolense Vicente Galarza aconsegueix la seua segona victòria de la temporada i Óscar Ginés entra segon

El piloto buñolense Vicente Galarza Agustina en lo alto del podio.

El pilot buñolense Vicente Galarza Agustina al capdamunt del podi.

Diumenge passat es va celebrar la segona prova del Campionat de la Comunitat Valenciana (MotoDes) de Cross Country a la localitat de Viver (Castelló).

El punt de partida i arribada estava ubicat al circuit de MotoCross de Penyes Rosses, formant part del traçat en el seu recorregut que els pilots haurien de donar el màxim de voltes.

Així doncs els pilots de la nostra zona en la categoria de Pe 65, Vicente Galarza Agustina va aconseguir la seva segona victòria de les dues disputades fins a la data; i gaudint de ser el segon pilot al scrach final de tots els pilots, inclòs amb la categoria de Pe 85 superior al de Vicente a la Pe 65.

I per part dels petits de Pe 50, Óscar Ginés va pujar al podi en segona posició destacant una bona actuació en aquest magnífic dia, i seguint una trajectòria per aconseguir ser campió al final de la temporada. Informa, Elio Zanón.

El pilot buñolense Oscar Ginés ha estat segon.