El PP critica el PSOE de les Corts Valencianes que vote “en contra de millorar infraestructures, instal·lacions esportives i posar en marxa transport públic per Benaguasil”

Post també disponible en: Castellano

“Durant el ple on es debatien els pressupostos de la Generalitat Valenciana per a l’any 2020, el grup parlamentari popular presentava una bateria de mesures que buscaven millorar la qualitat de vida de les persones a Benaguasil”, segons han informat fonts de govern del consistori ( PP).

En matèria d’infraestructures, propostes com la finalització de l’eliminació barreres arquitectòniques i la posada en marxa de l’transport públic van ser rebutjades per socialistes i està última també per Ciutadans.

El PSPV-PSOE qui compta en el seu bancada amb la benaguasilera Rosa Peris, va votar en contra de totes les propostes presentades pel PPCV i que haguessin seguit millorant la qualitat de vida i les infraestructures a la localitat de Camp de Túria “, han criticat des el consistori.

“El grup parlamentari popular a través d’Elena Bastidas i Juan Carlos Caballero va mantenir trobades amb l’equip de govern de Benaguasil i presentar esmenes d’addició i modificació per construir una pista d’atletisme, ampliar el Centre Esportiu Hidrotermal o posar en funcionament un aulari de la EOI. Totes les propostes van veure el rebuig dels socialistes “.

Des de l’equip de govern de Benaguasil, “manifestem el nostre profund rebuig a les posicions de l’PSOE i els socis de l’Botànic davant la seva postura d’intentar boicotejar el creixement de la nostra localitat. És inconcebible que comptant amb una persona de Benaguasil asseguda com a diputada autonòmica en el grup socialista no es defensi la necessitat d’aquestes infraestructures i millores i es prefereixi donar l’esquena a la nostra població “.

En paraules de l’alcalde i diputat provincial, Ximo Segarra, “continuarem defensant totes les inversions possibles per Benaguasil tot i que per part de govern de la Generalitat segueixin sense atendre les nostres peticions per pur marginamiento de sigles”.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*