Mi banner

El PP critica Oltra que es vega “obligada a suspendre campaments de joves amb discapacitat a Alboraig”

Post també disponible en: esCastellano

El Albergue Torre de Alborache.

El Albergue Torre de Alborache.

El portaveu de Joventut del Grup Popular a les Corts, Juan Carlos Caballero, ha assegurat avui que Mónica Oltra “deixa al carrer als més de 1.200 alberguistes, joves i persones amb discapacitat que anualment acudien a l’alberg d’Alborache”.

“El col·lectiu de alberguistes que habitualment vénen usant Alborache per realitzar les seves activitats abasta des de joves, famílies i col·lectius de persones amb discapacitat”, han afegit des del PP.

“En l’últim any han organitzat campaments a Alborache Creu Roja, col·lectius amb discapacitat auditiva, joves amb necessitats especials, associacions juvenils, consells de la joventut, escoles d’animació, entitats esportives, federacions d’estudiants, senderistes, famílies … Els campaments ja programats per aquesta Pasqua i estiu hauran de ser suspesos, deixant al carrer a tots aquests col·lectius als que no se’ls dóna cap alternativa. priven als joves de la Comunitat Valenciana d’ofertes i alternatives “.

Caballero ha manifestat que Mònica Oltra “s’ha carregat d’un cop de ploma la principal instal·lació juvenil que té la província de València amb 140 llits a l’interior per on passaven tota mena de persones sense donar cap alternativa. Les conseqüències d’aquesta decisió arbitrària i il·legal són molt perjudicials per al municipi i tota la comarca amb greus perjudicis econòmics “.

Per al portaveu popular, “la vicepresidenta Oltra ha espremut les polítiques de joventut a la Comunitat Valenciana. Carregar-se el major alberg de la província és tot el que ha fet Oltra per la joventut en els quatre anys de legislatura. No només no ha fet res sinó que el que cal el destrossa. Ha pres aquesta decisió de manera unilateral, amb nocturnitat i traïdoria, sense consultar-ho ni dur-lo a debat el Consell de la Joventut i al consell rector de l’IVAJ “.

Finalment, Juan Carlos Caballero ha indicat que els joves “no ens quedarem quiets davant aquest atropellament als nostres drets i als serveis de què disposàvem”.

Deixa un comentari