Mi banner

El PP de Bunyol inicia una campanya de recollida de signatures per demanar-li a Puig i Oltra que el centre de menors de la localitat torne a ser d’acollida

Post també disponible en: esCastellano

El Partit Popular de Bunyol ha iniciat una campanya de recollida de signatures “perquè, davant la incapacitat de l’actual govern local de donar solucions, el President de la Generalitat, Ximo Puig, i la vicepresidenta, Mónica Oltra, reaccionin davant la situació que viuen els menors i la localitat i reconverteixi de forma immediata el centre de menors de recepció a un d’acollida “, segons han informat.

El PP s’ha referit d’aquesta manera als últims esdeveniments viscuts al centre i, en aquest context, ha denunciat “que l’alcaldessa del PSPV, Jonquera Carrascosa, ha estat incapaç en tres mesos de concretar una reunió amb el President de la Generalitat , el socialista Ximo Puig, tal com li va exigir el ple de l’Ajuntament per intentar resoldre els problemes de convivència en el centre i en el municipi “.

Així, des del PP ha assegurat que al govern local de Bunyol, “conegut com l’ensalada russa per l’amalgama de partits d’esquerra, se li ha anat de les mans el control institucional del centre de menors, ja que, l’amuntegament a què estan sotmesos els menors i la mala situació del centre ja denunciada per la Fiscalia fa insostenible mantenir aquesta situació per més temps “. En aquesta línia, han criticat la “passivitat de Jonquera Carrascosa que té por d’enfrontar-se al seu partit a València, preferint defensar els interessos del seu partit als interessos generals del nostre estimat Bunyol”.

El Grup Municipal Popular considera “intolerable la situació que s’està vivint al centre ia la localitat derivat de la mala gestió del PSPV i Compromís amb menors vulnerables”.

“Així mateix, també és preocupant la situació de desprotecció i les insalubritat en què es troben els menors del centre de recepció, que dormen en matalassos a terra a causa de la massificació permanent als quals els sotmet la Generalitat Valenciana. Tot això ens reafirma a manifestar que la ubicació a Buñol del centre de menors no és adequada per la falta de recursos educatius, infraestructures hospitalàries i falta de cossos de seguretat de l’Estat per mantenir una convivència veïnal que el govern local de Bunyol ha permès que es trenqués “.

“És per això, que les mesures per donar solució a aquest greu problema no pot esperar més, de manera que els populars de Bunyol iniciarem una campanya de recollida de signatures per portar-les al Consell del socialista Ximo Puig perquè resolgui de forma immediata aquesta situació que és ja insostenible, per poder recuperar la tranquil·litat del poble de Bunyol que a dia d’avui s’ha perdut “, han finalitzat des del PP buñolense.

Deixa un comentari