El PP de Bunyol mostra el seu «total suport al manteniment de la plantilla, subcontractes i de les dues línies de producció» a Cemex

La cabeza de lista del PP al Congreso por Valencia ha visitado esta semana la planta de Buñol.
La cabeza de lista del PP al Congreso por Valencia ha visitado esta semana la planta de Buñol.

Post també disponible en: Castellano

La cabeza de lista del PP al Congreso por Valencia ha visitado esta semana la planta de Buñol.
El cap de llista del PP al Congrés per València ha visitat aquesta setmana la planta de Bunyol.

El portaveu del Partit Popular de Bunyol, Marcial Díaz, ha visitat aquesta setmana la planta de Cemex de la localitat acompanyat per la diputada nacional, membre de la comissió d’indústria al Congrés i cap de llista dels populars al Congrés per la província de València, Belén Hoyo, amb el diputat autonòmic Vicente Betoret.

Segons han informat, els populars van mantenir «tres reunions de treball amb el director de la Planta, Joan Charquero, membres del Comitè d’Empresa i amb el propietari de Francisco Díaz Corbín per manifestar-i oferir-los el total suport en el manteniment de l’activitat productiva de l’ blanc i del gris, així com de la plantilla i les subcontractes associades a l’activitat productiva de la cimentera ».

Els Populars de Bunyol van poder «testar la preocupació de la plantilla per la incertesa ocasionada per la venda de la planta de Bunyol a l’empresa turca Cimsa fins que no s’accedeixi a la informació oficial que ha de facilitar al Comitè d’Empresa. Així mateix, els Populars de Bunyol van mostrar la seva preocupació per la baixada de recaptació d’impostos municipals que suposarà la venda en deixar d’explotar la pedrera del Gris i la baixada de producció amb una sola línia de blanc que repercutirà directament en una gran reducció l’Impost d’Activitats Econòmiques que Cemex aporta a l’Ajuntament de Buñol ».

«Les polítiques del govern quadripartit de Bunyol i del govern del Botànic en contra del sistema productiu de les cimenteres ha castigat a aquestes indústries, que en el cas de Bunyol no només és de vital importància pel nombre de treballadors que empra sinó també pels impostos que paga al propi Ajuntament i que permet mantenir gran part dels serveis que presta als ciutadans i que aquestes polítiques de socialistes i nacionalistes estan posant en risc », han afegit.

Visita de Belén Hoyo

Per la seva banda, la cap de llista del PP al Congrés per la província de València, Belén Hoyo, ha explicat que el seu partit va a «mantenir les reformes que són necessàries per a evitar la deslocalització de les indústries». Durant la seva visita a Buñol a la fàbrica cimentera Cemex ha considerat que mantenir la producció en sòl valencià és «un actiu fonamental».

Durant la seva visita a Bunyol, Belén Hoyo ha participat en la trobada amb els treballadors i amb la direcció d’una empresa d’àrids i ha advertit de les «dificultats» que es va a trobar la indústria valenciana i espanyola en general si els socialistes segueixen a capdavant del Govern.

Per això ha recordat que “el PSOE lluny de millorar la competitivitat de les nostres empreses ha adoptat infinitat de mesures que han perjudicat aquest objectiu».

Ha detallat «la pujada dels costos laborals per l’augment de les cotitzacions a la Seguretat Social, treure a l’energia nuclear o el carbó del mix energètic i els nous impostos al dièsel» com alguna d’aquestes mesures perjudicials per a la indústria espanyola.

«La política industrial del Partit Popular quan ha estat al capdavant del Govern ha perseguit evitar que aquesta producció es desplaci cap a tercers països on es realitza amb estàndards de seguretat i protecció més baixos que els del nostre país», segons ha manifestat.

També ha volgut advertir que és «cal garantir l’equilibri entre sostenibilitat mediambiental i competitivitat de les empreses industrials radicades al nostre país» i aquesta és una «aposta irrenunciable amb la qual vam concórrer a les urnes el proper 28 d’abril».

La importància de la indústria és «capital» ha subratllat Belén Hoyo per «incidir en el desenvolupament continu del capital humà, tant per millorar les capacitats dels estudiants com per millorar l’ocupabilitat dels treballadors al llarg de tota la seva vida laboral».

competitivitat

Belén Hoyo ha apuntat a una de les qüestions que més mal ha fet a Espanya com va ser «que el PSOE no va aprofitar els anys de bonança per donar suport a la indústria espanyola i va ser el PP, quan va arribar al Govern, el que va apostar per la innovació , la millora de la competitivitat i la internacionalització, la qual ha permès duplicar la base d’empreses exportadores, de menys de 100.000 el 2011 a més de 200.000 avui ».

El programa del PP, ha insistit el cap de llista al Congrés per València, també «va lluitar per mantenir la reforma laboral perquè introduir noves rigideses en el sistema incrementaria els costos».

De la mateixa manera, «cal moderar els costos de producció que depenen de la regulació, facilitant el seu accés al crèdit en condicions eficients i aplicant els instruments de promoció previstos a la Unió Europea».

Ha defensat les mesures de condicionament que es requereix en la «digitalització dels processos de producció de les indústries», així com la necessitat de «eliminar els obstacles que desincentiven l’increment de mida de les empreses perquè augmenti la dimensió mitjana de les mateixes ».

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*