El PP de Xest denúncia davant la Junta Electoral de Zona que l’alcalde utilitza dependències municipals per a actes del PSPV

Post també disponible en: Castellano

El Partit Popular de Xest ha presentat una denúncia davant la Junta Electoral de Zona contra el PSPV per «utilitzar dependències municipals per a actes de partit. En concret l’alcalde i candidat socialista a l’Alcaldia de Xest, José Morell, ha citat els comerciants del municipi a l’Ajuntament per demanar opinions que li permetin confeccionar el seu programa electoral », segons els populars.

La denúncia relata que la convocatòria a l’edifici de l’Ajuntament és en realitat «un acte de partit» de manera que «s’estan utilitzant recursos públics amb una finalitat partidista».

«La pretensió de l’alcalde i candidat socialista, prossegueix la denúncia, és que els comerciants associïn PSOE a poder, a govern i per tant influir de cara a aquestes properes eleccions generals i autonòmiques».

Des del PP de Xest no pretendre coartar la llibertat del PSPV a celebrar els actes que consideri oportuns però «sempre que ho faci a la seva seu o en un local privat i no en en el mateix edifici de l’Ajuntament».

Per tant, com es considera que aquesta convocatòria és manifestament «contrària a la llei ia l’ètica política que ha d’imperar», el PP ha sol·licitat «que es prohibeixi la reunió de l’alcalde i candidat del PSOE amb els comerciants en dependències de l’Ajuntament de la ciutat ».

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*