Mi banner

El PP denuncia que Ximo Puig “ignora els greus problemes del centre de menors de Bunyol” i “porta quatre mesos sense rebre’ns”

Post també disponible en: esCastellano

Una imagen del Centro de Menores de Buñol.

Una imatge del Centre de Menors de Bunyol.

El portaveu del PP a Ajuntament de Bunyol, Marcial Díaz, ha denunciat que el president de la Generalitat, Ximo Puig “ignora els greus problemes que està originant el centre de menors de la nostra població i porta quatre mesos sense rebre’ns impedint la recerca d’una solució “.

Díaz ha criticat igualment la “passivitat” de l’alcaldessa de Bunyol (PSPV), Jonquera Carrascosa, que des que el ple municipal va acordar sol·licitar una reunió a Puig “ha estat incapaç d’aconseguir-la i s’ha plegat als desitjos del seu secretari general que està eludint buscar una sortida al problema “, en paraules de Marcial Díaz.

La petició del grup municipal popular està avalada també per la “recollida de signatures de veïns del municipi”, ja que estan patint la “creixent inseguretat derivada de la situació caòtica del centre de menors i que ha augmentat el nombre de delictes com estirades, sostracció de vehicles i baralles “.

Per això, el portaveu popular considera que la proposta de l’equip de govern local que encapçala Carrascosa de fer dues concentracions, una a les portes de l’ajuntament i una altra davant de les Corts, per buscar una solució és “merament un postureo electoralista”.

Díaz ha recordat que “el grup popular porta tota la legislatura, sense èxit, intentant que s’adoptin mesures per part del Consell per eradicar els problemes derivats del centre de menors”. La realitat, ha prosseguit Díaz, és que l’equip de govern local “es va deixar fer un gol permetent que Ximo Puig i Mónica Oltra convertissin el centre de menors en un centre de primera recepció”.

“Còmplices del deteriorament”

“Són ells i l’equip de govern local, que ha actuat com a còmplice, els que han de revocar aquesta decisió”, ha assegurat Marcial Díaz, que lamenta que Jonquera Carrascosa sigui “incapaç d’oferir solucions als veïns de Bunyol que estan patint una degradació de la convivència i la seguretat “.

Finalment, el grup municipal popular de Bunyol ha sol·licitat que “davant la incapacitat de l’actual govern local de donar solucions reals s’enviï als tècnics municipals perquè verifiquin si les condicions del centre de menors permeten o no la seva continuïtat”.

I és que Marcial Díaz ha recordat que “el govern quadripartit i el propi Consell no poden mirar cap a un altre costat davant la greu situació d’insalubritat que s’està registrant al centre de menors”.

Deixa un comentari