El PP presenta més de 600 signatures per sol·licitar que “s´incremente la seguretat ciutadana” en Set Aigües

Una imagen de la localidad de Siete Aguas.
Una imagen de la localidad de Siete Aguas.

Post també disponible en: Castellano

Una imagen de la localidad de Siete Aguas.
Una imatge de la localitat de Set Aigües.

El Partit Popular de Set Aigües ha denunciat avui que la “inseguretat ciutadana se li ha anat de les mans a l’Ajuntament socialista de Set Aigües” alhora que ha assegurat que “les pràctiques caciquils de l’Ajuntament deixen sense seguretat a un municipi que arriba a registrar 12.000 habitants “.

Per aquest motiu, el PP ha presentat “més de 600 signatures per sol·licitar que s’incrementi la seguretat ciutadana en un municipi que només compta amb un funcionari i un interí”. Així, ha denunciat que “en els últims anys s’han vist reduïda considerablement la plantilla de la Policia Local de Set Aigües, i com a conseqüència s’ha incrementat la inseguretat ciutadana a tota la població, però molt especialment a les urbanitzacions fora del nucli urbà” .

Per això, insten a l’ajuntament “al fet que s’incrementi el cos de Policia Local de manera raonable per poder donar un servei d’acord a les necessitats que la ciutadania demanda i per dotar el cos dels mitjans necessaris per a la realització del seu treball d’una manera digna “.

El PP ha denunciat a més la “cascada de queixes presentades davant l’Ajuntament ja que el PSPV ha anat reduint de manera gradual i sense negociació sindical el cos de Policia Local, quedant una mínima expressió al fet que només hi ha un funcionari i un interí”, tal com asseguren.

Segons ha denunciat, mentre s’han “eliminat irresponsablement places d’agents locals, s’han incrementat la contractació de personal en totes les àrees menys en seguretat ciutadana.

Per això, el PP exigeix ​​”un increment efectiu en el nombre d’agents per frenar el vandalisme a l’interior d’habitatges i edificis, altercats en punts d’alta afluència de gent, falta d’efectius en el nucli urbà i el desert d’agents a les urbanitzacions de la localitat, l’incompliment d’horaris de tancament d’establiments, baralles entre joves, i nombroses queixes veïnals per molèsties de tota mena “.

“Per això, els ciutadans de la localitat han recollit més de 600 signatures de persones residents a la població durant tot l’any, en diferents èpoques de l’any o fins i tot estiuejants que tenen aquí llogada la seva vivenda per passar l’estiu tranquil·lament i descansar per fer-se sentir davant un equip de Govern que pateix sordesa ciutadana “, han assegurat des del PP.

“L’única explicació que trobem davant aquesta situació, és que volen minvar el cos, perquè aquests agents policials sol·licitin prestar els seus serveis en una altra població i amb això suprimir el cos de la Policia Local de Set Aigües”.

Un cop més, “els instem a que compleixin amb la seva obligació i comencin a pensar en les persones per a les que governen, deixin de posar excuses i només governin per complaure a uns pocs”, han finalitzat els populars.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*