Mi banner

El PRyA portarà al seu programa electoral l’adquisició del cinema Astoria com a nou teatre

Post també disponible en: esCastellano

Desde el PRyA proponen la adquisición del antiguo Cinema Astoria para acondicionarlo como un nuevo teatro.

Des del PRyA proposen l’adquisició de l’antic Cinema Astoria per condicionar-lo com un nou teatre.

Des del Partit de Requena i Llogarets han anunciat la “proposta estrella per a la cultura en el nostre programa electoral: l’adquisició de l’antic Cinema Astoria per condicionar-lo com un nou teatre”, segons han informat.

“Actualment Requena compta amb el Teatre Principal com a únic espai per a esdeveniments culturals, artístics, festius, cinema, etc de manera que durant tot l’any són nombroses les vegades que no es poden oferir totes les actuacions que es proposen i ofereixen”.

“A més, el Teatre Principal de Requena és un dels més grans pel que fa a nombre de butaques de la Comunitat Valenciana per la qual cosa, en la majoria de les ocasions, es queda massa gran per a la gent que assisteix, amb el conseqüent despesa energètica i la sensació de buit que produeix “, han afegit des del PRyA.

Des del Partit de Requena i Llogarets han mantingut reunions “amb els col·lectius afectats i aquests ens han exposat els problemes que tenen per poder realitzar les seves obres o espectacles i per fer els assajos suficients en alguns casos, com per exemple per a obres teatrals, en el teatre Principal causa de la utilització del mateix durant tot l’any “.

“La vida cultural i festiva de Requena és molt àmplia i intensa i en moltes ocasions es solapa, és per això que hem d’oferir les eines necessàries per mantenir-la, enriquir-la i ampliés, de manera que des del Partit de Requena i Llogarets creiem que l’adquisició de l’antic Cinema Astoria com a nou teatre en el centre de la nostra ciutat i amb al voltant de 400 localitats és idoni per donar sortida a la intensa activitat cultural del nostre municipi “.

“També hem de comunicar que després de diverses reunions amb els actuals propietaris i havent estudiat la proposta econòmica per l’adquisició, l’Ajuntament de Requena està en condicions d’adquirir l’immoble i condicionar durant la propera legislatura. A més no hem d’oblidar-nos del Teatre Principal de Requena , el qual anirem reformant, rehabilitant i instal·lant la climatització adequada per fer d’aquest, un cop més, un edifici de primera categoria per a tots els requenenses “.

El Partit de Requena i Llogarets està “compromès amb la cultura de manera que la rehabilitació del Teatre Principal i l’adquisició de l’antic Cinema Astoria com a nou teatre en el centre de la nostra ciutat i amb al voltant de 400 localitats és un compromís de la nostra formació amb els ciutadans per a les pròximes eleccions municipals “, han finalitzat.

Deixa un comentari