El PRyA portarà al seu programa electoral l’adquisició del cinema Astoria com a nou teatre

Desde el PRyA proponen la adquisición del antiguo Cinema Astoria para acondicionarlo como un nuevo teatro.
Desde el PRyA proponen la adquisición del antiguo Cinema Astoria para acondicionarlo como un nuevo teatro.

Post també disponible en: Castellano

Desde el PRyA proponen la adquisición del antiguo Cinema Astoria para acondicionarlo como un nuevo teatro.
Des del PRyA proposen l’adquisició de l’antic Cinema Astoria per condicionar-lo com un nou teatre.

Des del Partit de Requena i Llogarets han anunciat la “proposta estrella per a la cultura en el nostre programa electoral: l’adquisició de l’antic Cinema Astoria per condicionar-lo com un nou teatre”, segons han informat.

“Actualment Requena compta amb el Teatre Principal com a únic espai per a esdeveniments culturals, artístics, festius, cinema, etc de manera que durant tot l’any són nombroses les vegades que no es poden oferir totes les actuacions que es proposen i ofereixen”.

“A més, el Teatre Principal de Requena és un dels més grans pel que fa a nombre de butaques de la Comunitat Valenciana per la qual cosa, en la majoria de les ocasions, es queda massa gran per a la gent que assisteix, amb el conseqüent despesa energètica i la sensació de buit que produeix “, han afegit des del PRyA.

Des del Partit de Requena i Llogarets han mantingut reunions “amb els col·lectius afectats i aquests ens han exposat els problemes que tenen per poder realitzar les seves obres o espectacles i per fer els assajos suficients en alguns casos, com per exemple per a obres teatrals, en el teatre Principal causa de la utilització del mateix durant tot l’any “.

“La vida cultural i festiva de Requena és molt àmplia i intensa i en moltes ocasions es solapa, és per això que hem d’oferir les eines necessàries per mantenir-la, enriquir-la i ampliés, de manera que des del Partit de Requena i Llogarets creiem que l’adquisició de l’antic Cinema Astoria com a nou teatre en el centre de la nostra ciutat i amb al voltant de 400 localitats és idoni per donar sortida a la intensa activitat cultural del nostre municipi “.

“També hem de comunicar que després de diverses reunions amb els actuals propietaris i havent estudiat la proposta econòmica per l’adquisició, l’Ajuntament de Requena està en condicions d’adquirir l’immoble i condicionar durant la propera legislatura. A més no hem d’oblidar-nos del Teatre Principal de Requena , el qual anirem reformant, rehabilitant i instal·lant la climatització adequada per fer d’aquest, un cop més, un edifici de primera categoria per a tots els requenenses “.

El Partit de Requena i Llogarets està “compromès amb la cultura de manera que la rehabilitació del Teatre Principal i l’adquisició de l’antic Cinema Astoria com a nou teatre en el centre de la nostra ciutat i amb al voltant de 400 localitats és un compromís de la nostra formació amb els ciutadans per a les pròximes eleccions municipals “, han finalitzat.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*