El PRyA se suma a la manifestació pels baixos preus del raïm per a vi i cava

Post també disponible en: Castellano

Des del Partit de Requena i Llogarets ens sumem a la manifestació del dia 5 de setembre pels baixos preus del raïm per a vi i cava convocada pels sindicats agraris.

Des de la nostra posició com a partit polític d’àmbit local i exclusiu de Requena, volem aportar el nostre esforç a aquestes reivindicacions dels agricultors com no podia ser d’una altra manera.

L’amenaça d’una gran baixada dels preus del raïm per a cava i la constant crisi del sector vitivinícola en el seu conjunt, amb uns preus que no arriben als costos de producció, fan que la situació econòmica dels agricultors pugui ser en breu insostenible i , per extensió, la del conjunt de l’economia de la nostra zona.

De tots és sabut que les característiques del municipi de Requena com el més extens de la Comunitat Valenciana, amb els 814’21 km. quadrats fan que el nostre motor econòmic sigui l’agricultura i és per això que tota l’economia local gira entorn de la mateixa, és a dir, si l’agricultor perd perdem tots, és per això que des del PRyA animem a tota la societat requenense a sumar-se a aquesta manifestació pel bé de tota la nostra comarca.

Des del Partit de Requena i Llogarets també fem una crida a la resta de formacions polítiques de la comarca perquè estiguin presents el proper dia 5 al costat dels agricultors, sense lemes i sense banderes, ja que l’objectiu de tots els assistents a la mateixa ha de ser el dels agricultors i amb l’únic propòsit de sumar esforços per aconseguir els objectius de la manifestació.

El nostre desig és que el proper dia 5 de setembre a Requena sigui un èxit total, pel que animem, un cop més, a tota la societat requenense a sumar-se a la manifestació.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*