El PSOE de Riba-roja assegura que els informes de Secretaria i Intervenció “avalen la legalitat del contracte de la pàgina web denunciat pel PP a la Fiscalia”

Las actuaciones se centran en nueve departamentos municipales.

Post també disponible en: Castellano

El PSOE de Riba-roja de Túria ha desmentit les acusacions sobre possible malversació de fons públics que ha denunciat el Partit Popular sobre l’adjudicació que l’ajuntament ha realitzat a una empresa que, segons el PP, està lligada a un membre de l’executiva socialista . El PP afirma que la denúncia està basada en prevaricació, falsedat documental, negociacions prohibides i malversació.

“La denúncia a la Fiscalia presentada pel PP mostra clarament un desconeixement ja que confon el nom de l’empresa a la qual se li va adjudicar el contracte públic i que de cap manera és membre de l’executiva socialista de Riba-roja ni té cap tipus de relació amb aquest partit. a més, el procés administratiu per a la seva adjudicació es va realitzar d’acord amb la legalitat vigent en tot moment “, han assegurat des del PSOE.

“De fet, es tracta d’un contracte menor en què només s’exigeix ​​l’aprovació de la despesa i la incorporació al mateix de la factura corresponent, ni exigeix ​​tres pressupostos ni tampoc que es comprovi els requisits de capacitat i solvència de l’empresa. No obstant això, l’expedient de contractació incorpora més requisits dels exigibles com tres pressupostos, memòries d’actuacions en què es descriu les tasques a realitzar i una proposta de l’àrea en la qual es proposa l’empresa més barata “.

“Sengles informes dels departaments de Secretaria i Intervenció constaten el compliment estricte de la legalitat vigent i, a més, cada factura emesa al respecte porta la rúbrica del tècnic de l’àrea en la qual avala el servei prestat a l’ajuntament de Riba-roja”.

Els socialistes han afirmat que la denúncia “té un clar tint electoral donada a conèixer justament en plena campanya amb l’ànim d’obtenir uns vots i un rèdit després de passar tota la legislatura sense aportar propostes ni projectes per al benestar de tots els ciutadans, a més de fer la pinça al costat de Riba-roja Pot per desgastar el govern “.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*