El PSOE multiplica les inversions per 6 i la despesa corrent per 3 en els llogarets de Requena

Para el PSOE, Requena es tanto el núcleo urbano como las 25 aldeas.
Para el PSOE, Requena es tanto el núcleo urbano como las 25 aldeas.

Post també disponible en: Castellano

Para el PSOE, Requena es tanto el núcleo urbano como las 25 aldeas.
Para el PSOE, Requena es tanto el núcleo urbano como las 25 aldeas.

“L’equip de govern socialista de l’Ajuntament de Requena considera de vital importància llogarets del terme municipal i, per això, treballa diàriament perquè aquestes mantinguin l’estat, les inversions i les instal·lacions que mereixen”, segons han informat fonts del PSPV-PSOE.

“A nivell d’inversions, en aquests quatre anys han estat 6 vegades superiors a les de l’etapa en la qual governava el PP. Per exemple, fa poques setmanes es van acabar les obres d’adequació del centre social i pista esportiu de Los Isidros; i ara s’estan acabant les obres de substitució de la coberta i adequació del centre social de Els Pedrones”.

“De la mateixa manera, en pocs dies es començarà a reparar la coberta del consultori mèdic de Camp Arcís, on es posarà a disposició dels usuaris un transport perquè es puguin desplaçar sense cap cost mentre duren les obres, tot i els intents d’alguns per intoxicar l’ambient i embrutar una actuació que portava molts anys reclamant”.

“A més, en unes poques setmanes, es realitzarà un pla d’asfaltat i reparació de camins en 14 llogarets de Requena. Al que cal sumar el projecte integral de condicionament de la carretera de la Vega, després d’anys de dimes i diretes sobre la propietat de la mateixa”.

“Tota inversió és poca quan parlem de les nostres llogarets. I això és només una petita mostra del que hem fet i del que encara ha d’arribar “, ha subratllat l’alcalde de Requena, Mario Sánchez.

En qualsevol cas, Sánchez ha assenyalat que “més important que fer les coses és mantenir-les”. Per això, l’equip de govern socialista ha posat en marxa per primera vegada en la història la Brigada de neteja exclusiva de llogarets, que es veurà ampliada al desembre quan es torni a licitar el contracte.

Totes aquestes actuacions posen de manifest el protagonisme que l’equip de govern socialista concedeix a les pedanies, ja que, per al PSOE, Requena és tant el nucli urbà com les 25 llogarets.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*