Mi banner

El PSOE proposa construir una Ciutat Esportiva sobre una superfície de 150.000 metres quadrats a El Quint de Riba-roja

Post també disponible en: esCastellano

El candidato socialista a la alcaldía y actual alcalde de Riba-roja, Robert Raga, con la candidatura.

El candidat socialista a l’alcaldia i actual alcalde de Riba-roja, Robert Raga, amb la candidatura.

El programa electoral del PSPV-PSOE de Riba-roja de Túria preveu un ambiciós projecte amb la construcció de l’anomenada Ciutat Esportiva que ocuparà una extensió de 150.000 metres quadrats en l’anomenada partida del Quint. El projecte suposa destinar el recinte per a la pràctica d’esports minoritaris i una zona de jocs per als nens i nenes de la localitat.

Els terrenys on es construirà aquesta Ciutat Esportiva de Riba-roja van ser en el seu moment el lloc on el Partit Popular pretenia aixecar fins 1.555 habitatges durant l’època del boom urbanístic. No obstant això, la crisi econòmica i immobiliària van donar al trast amb aquest objectiu i ara es podrà construir una àrea esportiva per a tots els ciutadans de la localitat.

L’objectiu del PSOE passa per adequar els 150.000 metres quadrats perquè les persones puguin practicar esports minoritaris així com la construcció de pistes d’atletisme, altres pistes per al patinatge amb l’homologació de les mateixes on es puguin realitzar competicions oficials, així com àrees per la pràctica del ciclisme per als esportistes de Riba-roja.

Aquest projecte esportiu es completa amb un altre d’índole lúdica amb la construcció d’un parc a l’estil “Gulliver” de València destinat als usuaris més joves que tindran l’oportunitat de gaudir del joc en un recinte controlat en un entorn natural envoltat d’un ecosistema autòcton . La pretensió del PSOE és que aquesta àrea mediambiental es pugui recuperar com un dels pulmons verds més importants de l’àrea sud del terme municipal de Riba-roja de Túria en el qual es puguin reunir les famílies durant els caps de setmana.

El candidat socialista a l’alcaldia i actual alcalde de Riba-roja, Robert Raga, ha subratllat les característiques “tècniques i socials d’aquest ambiciós projecte que marcarà un punt d’inflexió indubtable que mai cap partit polític ha portat a un programa polític en una zona on estaven previstes més de 1.500 habitatges però que era absolutament desgavellat i inviable, per això, aquesta Ciutat Esportiva servirà perquè els nostres esportistes puguin desenvolupar diverses modalitats amb totes les comoditats possibles “.

Raga ha afegit que la zona del Quint “té una bellesa paisatgística indubtable per a tots els nostres veïns i per aquest motiu és necessari dotar-lo amb tots els serveis adequats als habitants de Riba-roja”.

Deixa un comentari