El sector agrari valencià demana la participació de la societat en la manifestació i tractorada aquest divendres en la Plaça de Sant Agustí

El sector agrario valenciano llama a la participación mañana en la manifestación y tractorada que comenzará a las 10 horas en la Plaza de San Agustín.
El sector agrario valenciano llama a la participación mañana en la manifestación y tractorada que comenzará a las 10 horas en la Plaza de San Agustín.

Post també disponible en: Castellano

La manifestació i tractorada que començarà a les 10 hores

Les principals organitzacions agràries de la Comunitat Valenciana L’Associació Valenciana d’Agricultors (AVA-ASAJA) , ASAJA Alicante-Jóvenes Agricultors, la Federació Provincial d’Agricultors i Ramaders de Castelló (FEPAC-ASAJA) , La Unió de Llauradors i Ramaders i la Unió de Xicotets Agricultors i Ramaders del País Valencià (UPA-PV) – criden a la participació de la societat en la manifestació i tractorada convocada demà, 14 de febrer, a València davant de la situació límit dels agricultors i ramaders. 

La concentració començarà a les 10 hores en la Plaça de Sant Agustí, on els portaveus de les associacions convocants atendran als mitjans de comunicació. A les 11 hores s’iniciarà el recorregut, primer de persones i després de tractors, cap al carrer Xàtiva, el carrer Colom, la Porta de la Mar i l’avinguda de Navarro Reverter. Sobre les 12:30 hores està previst que la periodista agrària Silvia Sòria present els parlaments en la Plaça Amèrica. Finalment, els representants del sector es desplaçaran a la Plaça del Temple per a entregar a la nova delegada del Govern, Gloria Calero, un document reivindicatiu i la petició d’una reunió per a abordar mesures dirigides a millorar la rendibilitat dels productors.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*