El socialista Fernando Benlliure revalida el bastó de comandament a l’Ajuntament d’Utiel

Fernando Benlliure mostró la gratitud por el apoyo recibido y la responsabilidad que implica.
Fernando Benlliure mostró la gratitud por el apoyo recibido y la responsabilidad que implica.

Post també disponible en: Castellano

Fernando Benlliure mostró la gratitud por el apoyo recibido y la responsabilidad que implica.
Fernando Benlliure va mostrar la gratitud pel suport rebut i la responsabilitat que implica.

El ple constitutiu de la nova corporació celebrat aquest matí ratifica com a alcalde d’Utiel a Fernando Benlliure Garcia, que repeteix mandat després d’aconseguir majoria absoluta la candidatura del PSOE a les eleccions municipals celebrades el passat 26 de maig.

L’acte oficial de constitució de la corporació municipal s’ha celebrat a les 12,00 hores a la sala de plens de l’Ajuntament d’Utiel davant nombrós públic assistent.

Com marca el procediment oficial, la sessió extraordinària de ple s’iniciava amb la constitució de la mesa d’edat formada pels regidors / es electes de major i menor edat, Maria Carmen López González (PSOE) i Hugo Murgui Romero (PP), actuant com a presidenta de la taula la primera.

Després de l’acreditació dels regidors i regidores i el jurament o promesa del càrrec, quedava constituït l’Ajuntament d’Utiel procedint a continuació a l’elecció d’alcalde.

Es sotmetien a votació mitjançant sistema ordinari (mà alçada) les candidatures de Fernando Benlliure Garcia (PSOE) i de Rocío Giménez Pérez (PP) resultant la candidatura més votada, l’encapçalada per Fernando Benlliure en comptar amb 11 vots, 10 dels regidors de el seu grup i el vot del portaveu d’Unides Podem-IU. Rocío Giménez Pérez obtenia dels 6 vots dels regidors del PP.

Després de l’elecció de l’alcalde, intervenia el regidor del partit amb menor representació, Óscar Latorre qui ha apuntat que, tot i els inesperats resultats electorals del seu grup, el suport obtingut li permetrà seguir amb la tasca realitzada pels seus predecessors dels partits d’IU i Ruya. El portaveu de Unides Podem IU va mostrar el seu compromís per visibilitzar als llogarets i fomentar el desenvolupament rural.

A continuació, la portaveu del PP a Utiel, Rocío Giménez, ha apuntat que seguiran lluitant des de l’oposició per treballar en benefici de tots amb vocació de servei a Utiel i als seus ciutadans i agraïa el suport dels seus companys de partit. Giménez va destacar la tasca d’oposició seriosa i responsable que duran a terme els 6 regidors del PP amb orgull i atenció personalitzada a la ciutadania i ha apuntat l’especial interès del seu grup perquè es compleixi el programa de l’equip de govern i els principals propòsits de la seva partit: la creació d’ocupació i l’atracció d’empreses al municipi.

L’acte va concloure amb la intervenció del reelegit alcalde d’Utiel, Fernando Benlliure, qui va agrair en el seu discurs el suport de la ciutadania per continuar amb els projectes iniciats en la passada legislatura. Benlliure va destacar la consecució de fites importants com la recuperació i millora de serveis públics, el sanejament de les arques municipals, l’obertura de l’ajuntament a la ciutadania o la recuperació del patrimoni utielano i va apuntar com a repte de la propera legislatura el desenvolupament econòmic i sostenible de Utiel.

Benlliure va mostrar la gratitud pel suport rebut i la responsabilitat que implica i ha destacat que seguiran amb un govern seriós, rigorós i proper amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de tots els utielanos i utielanas.

En les properes setmanes es faran públiques les àrees que ocuparan els regidors de l’equip de govern.

Corporació de l’Ajuntament d’Utiel 2019-2023 PSOE – 10 Escons

1. Fernando Benlliure García
2. Eloísa Viana Moreno
3. Fernando Arenas Mateu-Aparicio
4. Paula Roda Majordom
5. Rafael Moya García
6. Carmen López González
7. Paula Yagüe Gómez
8. Alejandro Martínez Gómez 9. Vicente Fuster Clavijo
10. Beatriz Merino Iniesta

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*