El Torrefiel li passa per sobre a la UD Godelleta (0-6) i el Paiporta a Atl. Macastre (6-0)

En el partit de la UD Godelleta contra el Torrefiel es va veure un bon primer temps en què els de Domingo es van instal·lar bé al camp i encara que no van aconseguir fer gol als rivals, tampoc van deixar que perforasen la seva meta. Es van poder haver posat per davant en la primera part amb diverses ocasions que van tenir, però insuficients.

Ja en la segona meitat, amb només 5 minuts de joc, assenyalaven penal en contra el qual acaba entrant i obria la llauna en contra dels interessos dels de Domingo. Passaven els minuts i no s’entreveia res que pogués pensar a reaccionar, a més va arribar el segon gol, amb un xut des de fora de l’àrea, i aquest sí que els va treure mentalment del partit. Cop dur psicològic.

Arribaven els últims 20 minuts i en només dos van arribar el tercer i quart gols; ia més, després de protestar, el col·legiat decidia expulsar el central Vicente Martí per “reiteració de protestes”. La cosa s’estava enfonsant massa, ja amb deu arribar el cinquè i sisè gol quan el rellotge marcava el 86 i ja per encaminar de forma encara més definitiva la trobada i sentencia la derrota.

L’entrenador local, Domingo ha manifestat a tucomarca.com: que ell es queda “amb la primera part, que va ser bastant bona i la segona algunes oportunitats que vam tenir, però no podem tirar-nos tot el segon temps protestant, a més ells tenien gent veterana que va fer molt bé el seu paper tant en el penal com al centre del camp, quan es van posar per davant. Només queda lluitar “.

La UD Godelleta continua penúltim amb 5 punts.

Paiporta-Atlètic Macastre

Els macastreros no van saber aguantar el vendaval de l’Paiporta, per això només van romandre a zero fins al minut 14. Des de llavors va ser un setge total.

A la primera part aquest gol gairebé en el 15 i en la segona meitat altres 5 que van noquejar a poc a poc i un a un els macastreros i els deixa en el lloc 14 amb 14 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks