El Iàtova aconseguix un contundent victòria contra el Safranar

Els de Tomàs no van donar res als rivals i van fer la millor part: els gols. Només 15 minuts van necessitar els de Yátova per posar-se per davant en el marcador, obra d’Hector Cifre. Això els va permetre poder avançar línies i portar un joc més directe; i prova d’això és que en el 24 ‘Ivan Ameneiro ja va aconseguir fer el 2-0. El temps era millorable, però les sensacions no gaire més.

Després del gol, els dos equips es van posar al mateix nivell del futbol, ​​és clar que els locals s’ho podien permetre, però sempre llevano la batuta. Hi va haver alguna ocasió més, però cap amb perill; i així es va donar pas al descans.

Sensació i marcador positiu per als de Tomás Abril, qui podien permetre esperar el rival i sortir a la contra ja que el Safranar havia de remuntar una mica complicat; i més amb el insuficient que fins al moment havien ofert al partit.

No obstant això, la trobada deparava el millor per a l’afició yatovera, els qui a punt de finalitzar la trobada, al minut 82, Endry Marín col·locava el bitxo amb el 3-0 i tancava un partit molt positiu.

Després de la victòria, el UD Yátova queda sext amb 18 punts en la taula de Primera Regional, a només un del CD Xest. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks