El Venda del Moro goleja l’Atlètic de Macastre a casa (3-0)

Hi havia dubtes sobre com aniria el partit als de Manolo, ja que el rival no és el més exigent però que estava lluitant bastant per pujar, a més de les baixes tan sensibles amb què comptaven.

La primera part va ser igualada, amb certes onades lògiques dels locals però els macastreros sense reservar-se a buscar la porteria rival i intentant no deixar-se espantar ni acoquinar. Va ser un joc bastant fluid i sense interrupcions, amb dos equips semblants en definitiva, i amb una segona part que definiria el camí del partit.

A la segona part va començar tot una mica en la mateixa línia, però portant tan sols cinc minuts de joc, una gran ocasió que Julio no perdona i obre el marcador a favor dels locals. En contra dels interessos dels de Manolo. La cosa caldria remuntar, però l’equip no va donar tant nivell com per fer el gol, això el rival com si un tauró es tractés el va olorar i van tractar de fer mal quan pitjor s’assegués. Per això arribat gairebé al minut 70 de joc, Joaquín va posar el 2-0, que ja establiria bastant com gerro d’aigua freda, ja que la diferència en el marcador i el joc que s’estava desenvolupant no deixava gens ni mica a pensar en remuntades.

Quan tot just quedaven compassos del partit per definir-se i les mesures ja estaven preses, els macastreros van tornar a intentar en un esforç Finalment, però sense èxit, i en una de les ‘contres’, Venta del Moro va aconseguir culminar amb el 3-0 final que ja deixava tot sentenciat en contra dels interessos dels de Manolo.

L’Atlètic de Macastre es queda en el lloc 13 amb 17 punts. Caldrà espavilar per no deixar-se agafar i poder enlairar-se. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks