El Xest es porta finalment el partit contra el Alaquàs que va haver de ser ajornat pel temporal (2-1)

El CD Cheste (en la imagen) y la UD Yátova ofrecen el derbi del fin de semana en La Hoya. Foto: Raúl Miralles.

Com es recordarà, la jornada sisena a Primera Regional es va suspendre pel temporal; el que va provocar que el partit del Club Esportiu Xest arribés només fins al descans. Per tant, va caldre suspendre i en la jornada d’aquest dijous, dia 8, s’ha disputat la segona meitat restant.

Així, el Alaquàs aconseguia empatar al minut 67, però a tocar del agonitzant final, els de Juan Sánchez aconseguien fer el 2-1 final al minut 89, obra d’Espurna, per aconseguir la victòria dels aduladors.

D’aquesta manera el CD Xest queda setè amb 11 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks