El Xest no pot amb el Joventut Manisense contra el qual cau per 4 gols a 3

El CD Xest ha tornat a caure derrotat, aquesta vegada en a Manises, amb unes circumstàncies suficients boges, ja que la primera part no va ser gran cosa, però en la segona es va provocar tota una revolució en el verd.

Quan tot just portaven 9 minuts de joc, els chestanos van ser els primers a colpejar, seria Ignacio Xirivella, per posar els seus per davant. La sensació era que es posava tot de cara i calia aprofitar el moment per tancar el partit el més aviat possible. Per això només 3 minuts més tard faria el 0-2, el que hagués suposat per a un altre partit tenir ja tot fet. No obstant això la història no va ser així, i al 66′, Salah aconseguia retallar distàncies i provocava intranquil·litat en l’equip blau.

La falta d’intensitat era latent, calia ficar una marxa més, però al 71 ‘encara aconseguia Albert Valero repetir diana i tornar a posar els seus per davant amb distància. Això hauria d’haver suposat que aquí es calmés el partit i suposar-la victòria, però res més lluny de la realitat, encara aconseguirien 3 més els locals, en tot just 5 minuts, Sergio i Salah-per partida doble i un d’ells de penal- aconseguiria posar al club local per davant. El que sí suposaria un cop moral i amb això, a més, per fer cremar encara més la foguera negativa, les expulsions de Carlos Carceller per emprendre el penal i més tard Rubén Ferrer al 84, amb la qual cosa el partit, amb tota la lluita portada fins al 70 ‘, les situacions incòmodes i exteriors el van portar al mal record per acomiadar la temporada.

El CD Xest acaba així una temporada amb més ombres que llums, de la qual ha d’aprendre perquè el camí que només sigui cap amunt i els sots siguin bases per aprendre; els de Monterde acaben-recordem que també els va dirigir Juan Sánchez-amb 9 victòries, 7 empats i fins a 14 derrotes, anotant 41 gols a favor i 46 en contra. Informa, Raúl Miralles @raulmks