El Xiva CF goleja en un derbi molt intens a l’Atlètic Macastre (0-5); i el Requena B a la UD Godelleta (4-1)

Chiva golea en un derbi de La Hoya muy intenso al Macastre.

El Chiva CF golea en un derbi de La Hoya muy intenso al Macastre.

Partit digne de derbi de veïns de La Foia entre l’Atlètic de Macastre, que encara no ha aconseguit sumar cap punt, davant d’un Xiva CF que aspira al més alt.

Pel que fa a joc es refereix, poc millor ho va fer l’equip de Germán que el de Manolo, però petites diferències van fer que almenys 5 gols sumessin la victòria dels chivanos, obra dels jugadors Gabi, Amadeo, Benavent, Àlex i Albert .
A la primera meitat hi va haver joc parell, amb intensitat de tots dos equips, piques sans i molts nervis. D’això neixen els gols dels visitants, els quals van aprofitar tenir, això sí, més verticalitat que els locals, per això no va trigar gaire a desfer la igualada, un gest de rapidesa i trencar línies que es greixava des de la sala de màquines va portar al 0 -1 al 12 ‘de partit.

Després del gol va arribar una estona d’imparcialitat, el Macastre volia tocar, però el ansietat de voler fer-li gols al rival els portava a les fallades en les passades i jugades individuals, destacant això sí el col·lectiu dels de Manolo, té poder per fer més , però al següent descuidi, a la vora del descans, per duplicar l’avantatge, neix el 0-2 al 39 ‘, gol que anímicament va desanimar a uns i va donar avantatge físic a altres.
Després del descans, el joc es va torçar en la balança lleugerament per als de Germán, que a força de possessió i velocitat en disputes individuals, van poder fer mal al rival, al 51 ‘després d’una disputa de pilota a l’àrea i assetjament dels chivanos, va arribar el 0-3.

Als Macastreros els faltava fons i creure-s’ho, però mentre els chivanos, tot i anar notant el físic per minuts, tenien ànim i convicció d’anotar més i aprofitar les ocasions.

En el minut 57 de nou una jugada individual, trencant la línia de pressió de la saga, els chivanos aconseguien endinsar-se en l’àrea i deixava ja pràcticament sentenciat i sedat a l’equip local. I el final del partit es va decidir en el 80 ‘, quan els de Germán assetjaven el meta, amenaçaven, el descolocaban i aprofitaven la jugada per per dalt del porter llançar la pilota i fer el 0-5 que, anecdòticament, el central intentava no deixar passar la pilota amb les mans enlaire, però el cuir acaba entrant i tancant el partit.
Després del 0-5, l’Atlètic de Macastre segueix cuer sense cap punt i el Xiva CF s’aferma com a colíder amb 12 punts.

El Requena B goleja el Godelleta

D’altra banda, un partit igualat en la primera part entre el Requena B i la UD Godelleta, amb ocasions per ambdós bàndols, fins que en el minut 36, un gol d’Alejandro Romero desequilibrava el marcador i amb això, provocava un gir d’esdeveniments i de joc. Fins aquí va arribar el partit, pocs minuts més tard, feien el primer i únic canvi disponible els de Godelleta, per nombre de jugadors, i al poc d’aquest, el Requena B doblava l’avantatge amb un altre gol d’Adrián Arocas, encara que els de Domingo no es van donar per vençuts i al límit del descans retallaven distàncies, mèrit de Daniel Bou.
En el segon temps fins a l’expulsió per doble groga del central Balaguer, el partit es va mantenir igualat i amb un menys el Godelleta va seguir aguantat. Al minut 70 es lesiona el porter visitant, més contratemps per al Godelleta, per la qual cosa ha de posar un jugador de camp en el seu lloc sota els pals, ja que no tenen canvis i es queden amb 9 jugadors. Els gols de la sentència arribaven al minut 83 el tercer, gràcies a Francisco Martínez, però encara quedaven dos garrotades més: al minut 85 expulsió de l’altre central, Omar, per doble groga i es quedaven els de Domingo amb només 8 sobre el verd i sense canvis. L’agonia va continuar en el minut 89, quan es produïa el quart gol, obra de Miquel Blat, i que tancava el partit.

Diumenge, el míster, ha manifestat a tucomarca.com al final del partit que ha estat “una pena de partit que podiem haver puntuat. El pitjor, les expulsions i el porter lesionat en isquiotibials”.
Des tucomarca.com li desitgem una ràpida recuperació al meta i que la resta de futbolistes amonestats reingressin. La UD Godelleta, a esperes de la resta de partits i la jornada, quedava en el lloc 12 amb 3 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks