El Xiva CF i l’Atlètic de Macastre ofereixen el derbi comarcal de la jornada que completen el Godelleta-Requena i el Atl. Turís-Riba-roja

El Chiva ha obtenido una victoria. Foto: Raúl Miralles.
El Chiva ha obtenido una victoria. Foto: Raúl Miralles.

Post també disponible en: Castellano

El Xiva CF i l’Atlètic de Macastre ofereixen el derbi comarcal entre líders chivanos i baixos macastreros. Els de Germán són els líders del grup, els de Manolo per contra estan a baix, cap compleix completament els seus objectius, de manera que els 3 punts són necessari per a les aspiracions i corroboracions, i tots dos hauran d’enfrontar-se cara a cara aquest diumenge a les instal·lacions esportives del conjunt chivano.

Des de la esportivitat i fair play, els equips buscaran sumar punts i l’orgull d’un derbi, Xiva amb el favoritisme, però Macastre amb tot per guanyar i poc a perdre. Godelleta-Requena Derbi intercomarcal entre el Godelleta penúltim i el Requena en zona mitjana alta de la taula.

Per emportar-se els 3 punts a la seva comarca i sumar-los en el seu haver lluitaran tots dos conjunts, això sí, en dinàmiques completament diferents, però això poc importa en els cara a cara, i recordem que es disputarà a casa de Godelleta ens els seus.

At Turís-Riba-roja

Derbi entre comarques veïnes, la Ribera i el Camp de Túria, amb el partit recent molt diferent però amb les mateixes aspiracions, emportar-se els 3 punts que els permetin aspirés a més, a més, els turisanos han deixat indicis de millora en les últimes jornades, i voldran sumar els 3 punts en la tornada a casa. No obstant això els de Riba-roja té oportunitat de poder superar els rivals directes per dalt i retallar a la resta, per la qual cosa des del respecte i joc net, veurem un bon espectacle. Informa Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*