El Xiva CF li passa per sobre l’Llosa del Bisbe (7-0) en el partit endarrerit pel mal temps

El Xiva suma de moment 6 de 6 punts possibles.

El Chiva suma de momento 6 de 6 puntos posibles.
Jugadores de la plantilla del Chiva CF con el cuerpo técnico, míster y directiva.

Aquest dimarts a la tarda s’ha jugat el partit de la jornada sisena que va haver de ser suspès pel mal temps entre el Xiva CF i Llosa del Bisbe.

Els de Germán tot just van deixar que els visitants vislumbrasen la pilota per endossar-quatre gols a la primera meitat i tres més a la segona, en total 7. A només dos minuts del començament, Adrián Benavent ja va obrir el marcador, els minuts finals del primer temps van ser els infernals: en el 29 Raúl Pérez que està en ratxa faria el 2-0, després li acompanyaria Albert al 39 i, just abans del descans, Raúl repetiria diana.

A la segona meitat, Albert Medina endosaría dues dianes més per completar el seu hat track en un partit que finalitzaria amb el gol abans, al 72, d’Óscar.

El partit es va dur a terme gairebé sense amonestacions, només una per als de La Foia per una “puntada temerària”, segons el mateix acta del col·legiat.

Després del partit i la victòria, el Xiva CF suma 24 punts i es posaria líder, a l’espera de disputar-se el Riba-roja-Venda del Moro entre el colíder i el lloc 11. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks