El Xiva CF pateix a casa però consolida el seu liderat després de vèncer el Venta del Moro (3-2)

El Chiva ha obtenido una victoria. Foto: Raúl Miralles.

Post també disponible en: Castellano

El Xiva CF de Germán aquesta jornada l’ha començat molt bé. Només 2 minuts van necessitar davant del Venta del Moro per veure porteria i pujar el primer gol al marcador, gràcies a l’Oscar Lerma. Amb un marcador així, els locals van deixar de preocupar-se en precipitar-se i per això van començar a jugar tranquil·lament i anar pas a pas. Fins que passat el primer quart de joc el col·legiat valorava una agressió dins l’àrea visitant i assenyalava pena màxima, la qual Albert Medina realitzava i transformava en el segon gol de la tarda.

La cosa semblava controlada i en les mans dels chivanos. No obstant això, els visitants no es van donar per vençuts i van saber aixecar-se. Per això tot just 5 minuts després, Edgar, jugador ofensiu, posava el 2-1, retallant així distàncies i provocant que no es fossin tan tranquils els locals a afrontar el tram final de la primera meitat.

No obstant això, més enllà de preocupar-se, van esperar al moment idoni per fer mal i en el 37 ‘, quan quedaven només 8 minuts per al descans, van tornar a posar 2 gols pel mig per ara sí, anar-se’n tranquils al descans.

Després del temps de descans, el partit va seguir tenyit de color vermell: ells portaven la batuta però Germán volia més perquè veia que es podia fer més mal i així tancar més si cap el partit i disputar-lo tranquil. Però la cosa no aniria així, ja que els locals es van despistar un moment i en el 72 ‘el mateix golejador del primer aconseguia multiplicar per dos l’avantatge i retallar de nou distàncies. El partit ja que es tornava a intensificar i posar de dol ‘de tu a tu’.

Però els minuts anaven passant i cap feia el gol que definís el recorregut final del partit. Pel que van passar del minut 90 i van valer els gols dels chivanos, que aconseguien la victòria per la mínima.

El Xiva CF segueix líder amb 70 punts es manté a 2 per sobre del seu perseguidor. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks