El Xiva CF recupera el liderat gràcia a la seva victòria sobre el Caudete de les Fonts (0-1)

Primera part molt disputada per part dels dos clubs, sent lleugerament millors els chivanos quant a joc ofensiu i organització; això els ha permès posar-se per davant, gràcies al gol de César Lleó en el minuts trenta-tres, i anar-se’n amb una mica de relativa tranquil·litat al descans després de posar-se per davant i deixar distància mínima amb els rivals.

Bones sensacions els de Germán que en la segona part s’ha vist entelat (segurament per criteri de ‘joc’ local) per diverses faltes i aturades de joc, amb entrades innecessàries i les seves respectives protestes, l’àrbitre de fet va arribar a paralitzar el partit davant tal context més enllà de l’esportiu, tant al camp com a la grada, això feia que els de Germán no pogueren realitzar el joc que volien, a causa de no haver fluïdesa en el verd i fer les coses amb la rapidesa i contundència que volien . Però al final només van aconseguir perdre temps i que la diferència no fos més gran, atès que l’únic gol que va valer ser el de César en la primera meitat i per tant els 3 punts viatgen a Chiva, perquè els de Germán recuperin la primera plaça que els ha estat agafada temporalment aquesta jornada, i segueixen lluitant per complir l’objectiu.