El Xiva CF s’imposa amb facilitat al Llosa del Bisbe (1-3) i el Sinarcas l’Atlètic Torís (4-2)

El Chiva se

Post també disponible en: Castellano

El Xiva CF va tenir relativament fàcil posar-se per davant del Llosa del Bisbe, i és que la seva presència alta a l’àrea fa que hi hagi probabilitat de provocar penals; i so va assenyalar el col·legiat i Albert Medina va posar el 0-1 en el lluminós.

Els xivanos es posaven per davant, però els locals no els prenien per guanyadors, per això complert el 20 ‘, l’empat va arribar i amb ell, una segona part emocionant.

La segona meitat ja pintava a color chivano, ja que amb prou feines deu minuts de joc, els visitants que volien guanyar i seguir líders, gràcies a Cesar Lleó van poder celebrar l’1-2 que els posava de nou per davant, per a benefici dels interessos de Germán.

Al partit encara li quedaven coses interessants de passar, entre d’altres una que va deixar gairebé de forma definitiva als locals, com l’expulsió de David Varcárcel, dorsal 23 al 63 ‘, que definiria el final del partit ja que va deixar els de Llosa amb 10 i entre altres ocasionar que al 82 ‘, comptant ja els minuts per acabar el partit, encara pogués fer més mal Alejandro Rodrigo per als seus i segellar de forma definitiva el partit que els deixa líders amb 57 punts, a 4 del Riba -roja.

Sinarcas – Atlètic Turís

L’Atlètic Turís va tenir una primera meitat bastant bona, sobretot en organització i defensa, doncs van arribar fins i tot a posar-se per davant gràcies a Sergio Navarro. No obstant això, la resposta va ser la jugada següent, quan els van endossar el 1-1 amb el qual s’anaven a la segona meitat.

A la segona part sí va arribar el catàstrofe dels turisanos, ja que Guillermo Cruz va fer un doblet al 51 i 74, gols que els van deixar bastant tocats moralment. I a la recta final del partit, al 85, va arribar el 4-1. Semblava que ja estava tot dit, però els turisanos encara van poder fer mal una última vegada i col·locar en el lluminós el 4-2, obra de Juan Soucase, que ja sí acabava el partit.

Els turisanos amb la derrota segueixen cuers amb 2 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks