El Xiva CF supera i tomba al seu rival, el Fuenterrobles (7-0), per seguir en la lluita pel liderat

El Chiva se

Els de Germán van passar per sobre dels seus rivals i d’una forma contundent. A més a casa, on són pràcticament infranquejables. Van trigar gairebé 20 minuts a franquejar la meta de Fuenterrobles, atès que no acabaven de conjugar la jugada prou bé, però quan Albert Medina al 19 ‘aconseguia fer el primer de la tarda, la resta va ser arribant només.

El partit estava on els de Germán volien, per això, arribat el minut 30, en només 13, van aconseguir fer fins a 3 gols més: repetiria Albert, i dos més, de César i Gabriel Navarro; per així anar-se’n al descans amb un resultat ja bastant favorable.

Després del descans, el partit va seguir en la mateixa dinàmica i per això tot just van necessitar 6 minuts perquè César fes el seu segon en compte propi i en cinquè de la tarda. La sagnia no es quedaria aquí, ja que només 3 minuts més tard, Albert Medina completaria el seu hat trick personal per arrodonir el sisè gol de la tarda.

Els locals estaven molt forts i plens de confiança, de manera que tot el que intentaven els sortia. El rival, molt acomplexat i amb por de no seguir encaixant, va intentar tranquil·litzar el partit, el que els va durar una mica. Però pel que fa Chiva va voler tornar a retrobar amb el gol, Sergio Navarro va portar al seu equip a fer el setè i últim gol de la tarda per tancar el partit en forma de missatge a la resta del grup: un “aquí estem i volem acabar la temporada líders “.

El Chiva CF, després de la trobada, queda líder amb 73 punts, a esperes del partit de Riba-roja. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks