El Xiva CF viatja a Fuenterrobles; la UD Godelleta a Caudete de les Fonts; l’Atlètic Turís es desplaça a Alaquàs; i el Macastre a Loriguilla

Post també disponible en: Castellano

Després de fer valer la victòria per tres en la passada jornada i patint 45 minuts, el Xiva CF de Germán ha d’anar a Fuenterrobles amb les màximes intencions de superar un equip que en teoria no ha de donar-los problemes ja que està a un nivell baix.

I això ho va comprovar l’Atlètic Macastre la passada jornada. Assaltar Fuenterrobles i seguir sent líders en solitari és l’objectiu principal dels chivanos en la seva lluita per acabar dalt i tornar on es mereix.

Caudete-Godelleta

Després de la derrota a casa davant d’un rival comarcal, ara li toca a la UD Godelleta provar amb idees fresques en un altre derbi intercomarcal enfrontant-se al Caudete, penúltims a casa dels sisens, per la qual cosa no serà fàcil superar-los.

Però per això cal intentar aprofitar l’exigència que tindran els locals, per pressionar-los i intentar forçar una situació no desitjada a casa per així guanyar i sortir del pou.

Sporting Alaquàs-Atlètic Turís

Després de fer una bona passada jornada superant un veí comarcal contra pronòstic i donant molt bona imatge a casa, ara hauran de mesurar les seves polsos lluny de casa i davant els cuers, als que superen per només un punt. Així que millor pensar només en la victòria i distanciar d’ells per sortir de la zona menys desitjada.

Loriguilla-Atl. Macastre

L’Atlètic Macastre ve de superar el Fuenterrobles a casa, patint amb to «mea culpa», pel que ha d’aprendre a tancar abans els partits. Al davant hi haurà els cinquens, el Loriguilla, un rival ara per ara difícil, però que té l’obligació de guanyar, i poder donar una sorpresa és una cosa que ha de barrejar-i sumar punts que permetin apropar-se al centre de la taula, el que seria bona notícia per als macastreros, més veient d’on vénen, però tinguem peus de plom i mentalitat humil i guanyadora. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*