El Xiva es consolida en el liderat després de vèncer el Fuenterrobles (0-2) mentre l’Macastre empata amb el Loriguilla i l’Atlètic Torís i el Godelleta cauen derrotats contra Alaquàs i Caudete

El Chiva se consolida en la cabeza de la tabla de Primera Regional. Foto: Raúl Miralles.

El Chiva es consolida al capdavant de la taula de Primera Regional. Foto: Raúl Miralles.

El Chiva CF de Germán ha superat el Fuenterrobles 0-2 i es consoliden el liderat. Van trigar els chivanos en generar prou perill, però a la mitja hora de joc Alejandro Lerma va posar el 0-1 per anar-se’n tranquil·lament al descans. Anaven per davant en el marcador, però per res era moment de tranquil·litat; i menys lluny de Chiva, per la qual cosa sabien que havien de tancar-ho tot el més aviat possible. I així ho van fer: Martín Navarro al 54 ‘posava el 0-2.
El joc és cert que es va començar a escalfar-se i el col·legiat es va posar exigent, però al final sense haver de lamentar baixes per amonestacions es va anar succeint el partit i es va acabar certificant la victòria que aviat va tancar el Xiva per no passar dificultats.

El Chiva CF segueix liderant el grup amb 36 punts.

Loriguilla 1-1 Macastre

L’Atlètic Macastre tot just va trigar 20 minuts a veure porteria: Borja Gilabert aconseguia fer el 0-1 per als interessos dels de Manolo, el partit es posava de cara i semblava assequible. Però els minuts van anar passant i els locals anaven guanyant terreny i perill per cada jugada. I quan tot just faltaven 10 minuts per acabar, Diego Campos posaria el 1-1 definitiu que deixa al Macastre en el lloc 11 amb 11 punts.

Alaquàs 3-2 Turís Atlètic

L’Atlètic Turís s’avançava aviat. Al minut 7 Óscar Alcaide feia el 0-1, però arribada la mitja hora de partit els locals es van fer grans i van passar els seus millors minuts del partit, fent 2 gols en només 4 minuts, per anar-se’n al descans per davant en el marcador . Però just abans de xiular els de Turís posarien en taules el lluminós amb gol d’Alberto Clemente.

El cop definitiu es donava al 82 ‘, amb menys de 10 minuts per davant per reaccionar, quan Iván Dorado posava el 3-2 al marcador, el qual ja no van tenir marge de rectificar i es certificava la derrota del Turís Atlètic que queda a la taula penúltim amb 5 punts.

Caudete de les Fonts 6-0 Godelleta

Un mal arrencada de partit amb 2 gols en els dos minuts primers en una primera part que acaba 3-0 i una segona part que només començar els de la UD Godelleta van tornar a encaixar i els locals van sentenciar definitivament els últims 15 minuts amb 2 gols que sumarien el 6-0 final. Aquesta derrota deixa a la UD Godelleta cuer amb 5 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks