El Xiva guanya amb superioritat al Loriguilla (2-4) i depèn de si mateix per mantenir el liderat

El Chiva se

El Chiva guanya amb superioritat al Loriguilla (2-4) i depèn de si mateix per mantenir el lideratEl Xiva CF està amb força, per això només va necessitar 6 minuts per posar-se per davant, gràcies a Albert Medina, qui va posar el 0-1. El partit va ser de tot menys competit en el sentit d’uns contra els altres, atès que l’amo i senyor del partit va ser el Xiva, amb totes les seves lletres, almenys el 75% del gruix del partit. Al 26 ‘aconseguien fer un gol de ja els feia posar-se tranquil·lament amb dos gols per davant; però, a última hora de la primera meitat, el Loriguilla va aixecar una mica el cap i va aconseguir posar el 1-2 al 42 ‘per anar-se’n al descans amb no gran diferència en contra.

L’anterior li va donar força vida, atès que només començar la segona part, van fer un altre gol, el 2-2. Semblava que el Xiva podria complicar les seves aspiracions a ser líders, deixant-se punts, però això a la recta final del partit s’anava a solucionar: primer una pena màxima que el col·legiat assenyalava i Albert sentenciava (fent el seu hat trick personal) i en l’últim minut, Toni Torregrosa aconseguiria fer l’últim de la tarda i ja sí sentenciar el partit que en el 47 semblava escapar però al final la superioritat del bon joc va ser qui va determinar el resultat. El Chiva CF segueix líder, depenent de si mateix amb 76 punts. Informa, Raúl Miralles @raulmks