El Xiva s’aferma en el liderat després de la seva victòria sobre l’Sporting Alaquàs (4-2)

Chiva golea en un derbi de La Hoya muy intenso al Macastre.

El conjunt de Germán té partits millors i pitjors, però aquesta jornada des de sempre ha estat el digne guanyador del partit, encara que els d’Alaquas també han merescut (i aconseguit) fer gols.

Només 5 minuts van necessitar per obrir el marcador, Albert Medina, qui ve de fer 4 gols, i que repeteix consecutivitat en gols per partit. I no va ser això suficient, els chivanos sempre volen més, per això només 6 minuts més tard, Adrián Benavent va doblar l’avantatge. Però no tot anaven a ser bones notícies només per a uns, de manera que els d’Alaquàs al 15 aconseguien retallar distàncies, en contra dels interessos dels de Germán.

El clar és que per l’emoció del partit, el resultat estava sent bo, però com els chivanos volen guanyar i demostrar que pasta estan fet i per que estan com dignes líders, complert el 30 de partit, Gabriel Navarro va posar el 3-1 , el que deixava bastant clar que el partit es podria desviar, però mai els de Germán pensarien en res més que no fos guanyar i tombar el rival. I així es va quedar el primer temps.

A la represa del joc, els dos equips van començar tranquils, a poc a poc van anar buscant l’àrea rival, però els d’Alaquàs tenien clar que els chivanos no s’anaven a acoquinar a fer mal al mínim probable de fer-ho. No obstant això, fins als minuts finals, quan el físic ja es nota, no seria quan els gols tornarien a veure, primer en contra dels locals, que va fer que es retallessin distàncies i es col·loqués en el marcador el 3-2 al 81 ‘, i més tard, per acabar de decidir el partit i no deixar en el descompte cap probabilitat de fer mal, els de Germán van col·locar el 4-2 definitiu gràcies a Óscar Lerma.

La victòria deixa als xivanos encara més líders amb 54 punts. Informa, Raúl Miralles @raulmks