El Xiva s’emporta els 3 punts de Torrefiel en l’estirada final (0-2) i consolida el seu liderat

El Chiva ha obtenido una victoria. Foto: Raúl Miralles.

Post també disponible en: Castellano

Els de Germán no van gaudir de bona sort de cara a la porteria a la primera meitat, per això van portar la batuta i els temps de la trobada, però sense passar a efectes majors. Per això van ser conscients que escalfant així, a foc lent, abans o després arribaria el bon efecte. Això sí, el col·legiat amb una mà bastant espavilada va assenyalar fins a cinc targetes grogues per part dels chivanos només en 45 minuts.

La segona meitat es van igualar una mica més els ànims, però aquest cop sí que els chivanos anaven posant en dificultats als locals; anaven avisant, fins que al minut 65, per fi, César Lleó aconseguia obrir el marcador i fer força justícia.

Això va animar bastant als de Germán, ja que veien que estava arribant a bon port el seu esforç, és per això que després van trigar poc a ampliar al doble el seu avantatge, així que es va fer valer el gol d’Alejandro Rodrigo al 79, el qual ja certificava i tancava la trobada amb un equip que quan millor va poder, va matar i va rematar per sentenciar i seguir afermant amunt.

Després de la victòria, el conjunt xivà segueix primer amb 48 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks