El Xiva venç el Loriguilla a un dels partits més complets de l’any; mentre Atl. Torís i Godelleta cauen contra Caudete i Venda del Moro

El CF Xiva ha realitzat “un dels partits més complets de tot l’any i el millor com a local fins ara”, com ha destacat el propi miste, Germán.

La primera part van generar fins a quatre ocasions clares i manifestes de gol, a més de dos pals. Però l’esfèric semblava no voler entrar i el partit es va anar al descans amb taules per la mínima en el lluminós.

A la segona part van sortir amb la mateixa idea i mentalitat de menjar-se el partit, amb el mateix estil de joc, però amb més encert de cara a la porteria. Per això en només deu minuts de la segona meitat, Raúl Pérez ja aconseguia obrir el marcador, i fer als de Germán amos i caps del partit.

El joc era clarament local i les oportunitats estava clar que arribarien i es culminarien. Per això en els últims 20 minuts va arribar la abalancha final: en tot just 5 minuts, Alejandro Rodrigo aconseguia batre fins en dues ocasions el meta i fer el seu doblet personal, a més de deixar pràcticament fet la trobada del costat local.

Però encara veuríem el gol final, en el 89, per culminar el partit: Carlos García posa la sentència amb el 4-0 que ja sí consolida el Xiva com a líder en solitari amb 39 punts.

Atlètic Turís-Caudete de les Fonts

Els locals eren conscients que seria un partit complicat, però tot i així la primera meitat van tenir oportunitats de ficar en problemes a l’Caudete, un dels «top 5» del grup.

El partit a la primera part va transcórrer molt igualat sense ocasions de gol. A partir d’aquí van començar els turisanos a dominar, arribant diverses ocasions amb perill a la porteria visitante.Sin això van marxar al descans amb taules.

No obstant això, en la segona part el joc del Caudete es va fer valer i van començar a arribar les ocasions, i amb elles alguns gols. El primer de la tarda seria en forma de pena màxima que s’assenyalen a Isaïes, dorsal 12, i que José Vicente García aconseguia transformar per obrir el marcador.

Hi va haver minuts en què els locals no van deixar fer molt de mal, i van controlar la sala de màquines, però l’esforç va anar passant factura i els minuts finals van fer efecte i l’última desfilada de gols, en 2 minuts (83 i 85) els de Caudete van fer la tancada del partit gràcies a Alin i el doblet de José Vicente i així es posarien amb el 0-3 final que deixa els de Miguel penúltims amb 5 punts.

El míster ha volgut “ressaltar el treball realitzat per tot l’equip i la gran actuació del porter”.

Godelleta-Venda del Moro

Poc van poder fer els de Godelleta per frenar l’envestida de l’Venda del Moro, des del minut 3 va ser un setge: 2 gols de Edagr, en una primera part que els locals van poder desenvolupar una mica de joc i poder afrontar la segona meitat amb esperances.

Però en la segona meitat ja va arribar la tempesta: 7 gols dels visitants que deixen al Godelleta de Domingo després del 0-9, cuers amb 5 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks