El Xiva viatja a Llosa per refermar el seu liderat; el Atl. Macastre es mesura al Paiporta; la UD Godelleta rep al Torrefiel i el Atl. Turís va Sinarcas

Post també disponible en: esCastellano

El Xiva CF viatja a Llosa del Bisbe per disputar un partit en què el clar favorit és el conjunt que dirigeix ​​Germán; i tindran la responsabilitat i obligació de guanyar, encara que sigui fora de casa, per tal de mantenir bons números, a més, davant un equip de la zona baixa de la taula. Albert Medina és el segon màxim golejador del grup amb 21 gols i tindrà gran importància en la faceta golejadora de l’equip.

Paiporta-Atlètic Macastre

El Paiporta i el Macastre són dos equips amb ratxes semblants: els últims 4 o 5 partits alternant les 3 possibilitats s’enfronten amb 2 objectius molt diferents, ja que són cinquens i desè quarts. A més, Macastre compta amb baixes importants i el partit es jugarà fora de casa, però això no ha de ser sinó un ingredient més per voler donar una sorpresa, ja que la jornada passada es va poder fer més gols, i aquests que no van entrar han d’entrar en un partit que segur faran falta per donar bona imatge i intentar treure punts i donar un cop de puny sobre la taula, que bona falta fa; a més podria fins escalar dos llocs si sumés als 3.

UD Godelleta-Torrefiel

Tots dos equips vénen de perdre, però els de Domingo juguen a casa i aquest cap de setmana ja va transmetre a tucomarca.com que «necessitem la victòria ja per recuperar sensacions», i jugar a casa és una de les poques formes que et donen més probabilitat de posar-li les coses difícils a un TOP 4. Hauran de donar tot el millor de si i tenir especial cura amb Sergio Lázaro, màxim realitzador amb 21 gols i serà un mal de cap per la defensa i el porter.

Sinarcas-Atlètic Turís

S’enfronten 2 equips que no vénen de cap bona ratxa, de fet 2 equips molt propensos últimament a encaixar gols, amb 75 i 743 són els que menys gols eviten del grup, una cosa que tots dos han de tractar-se. Turís porta dos setmanes que ells mateixos volen i s’auto exigeixen millorar els seus números i registres, de manera que un partit davant un equip que no aspira a millorar molt més-de fet el proper per dalt té fins a 10 punts més-és el que ha de fer-los de trampolí. Informa Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Be the first to comment

Deixa un comentari