Els d’Harana empaten davant un rival difícil i treuen un valuós punt de Quart de Poblet (1-1)

Quart de Poblet 1-1 Buñol: Los de Harana siguen sin perder frente un rival difícil y sacan un punto de Quart.

Quart de Poblet 1-1 Bunyol: Els de Harana segueixen sense perdre davant un rival difícil i treuen un punt de Quart.

Els blancs van ser amb idea endur-se els tres punts de Quart de Poblet, però en cap moment l’equip va donar sensació suficient de poder fer-ho, de manera que va tirar de sort i orgull per poder treure un punt lluny de casa i que el pròxim partit es compti com victòria i faci vàlid l’empat d’aquesta jornada.

Només dos gols van decidir el partit, un la primera part: un xut entre els 3 pals avançaria en el minut 36 als locals, que sí van estar molt bé i van oferir als seus un joc digne de guanyar. Però com els bunyolers mai es van rendir, no es van conformar i van sortir en la segona meitat a per la revenja, només que es van trobar amb la situació que amb voler-no sempre és suficient, també cal buscar activament i merèixer-ho.

D’acord van anar passant els minuts, els blancs estaven més a sobre del porter rival que mai, pel que era més probable poder fer gol. Al final el gol va arribar, amb una mica de dubtes de qui ho va realitzar, però el col·legiat la va apuntar com a pròpia porta de Jorge Moya que no suma a cap jugador de Harana, però és igual de vàlid per esgarrapar un punt en un partit dur i difícil.

«Aquest resultat ens ha de servir de punt d’inflexió i així adonar-nos que no només amb l’escut es guanyen partits”, segons ha declarat el míster, David Harana, a tucomarca.com.

Amb aquest empat el CD Bunyol es queda cinquè amb 34 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks