Els joves pilots del Moto Club Bunyol finalitzen la Copa d’Espanya d’Enduro Infantil amb grans resultats

Los jóvenes pilotos del Moto Club Buñol.

Els joves pilots del Moto Club Bunyol.

Este passat cap de setmana es va celebrar l’última prova de la Copa d’Espanya d’Enduro Infantil a la localitat de Sant Mateu (Castelló), en un dur circuit però amb bona climatologia els pilots del Moto Club Bunyol van gaudir d’unes bones carreres, amb molt bona inscripció en la categoria de 85 cc.

Jaume Ballester va finalitzar el desè i Ares Zanón, que solament ha corregut aquesta prova, en el 11 dels 16 pilots que van prendre la sortida. I en la taula general final d’aquest campionat, Jaume Ballester ha finalitzat en novena posició amb 14 punts i Ares Zanón el 15 amb 5 punts. I en la categoria de 65 cc, Vicente Galarza va finalitzar el quart a escassos 7 segons del tercer, o sigui, del podi; i Álvaro Grollo dècim primer (desclassificat) dels 12 pilots que van començar la prova.

Pel que al final, en la taula general, Vicente Galarza ha finalitzat en sisena posició amb 34 punts (igual que el seu dorsal) a un punt del cinquè; i Álvaro Grollo, que només ha corregut aquesta prova no té punts per desclassificació, però hauria de tenir 5 punts. Enhorabona per aquests magnífics pilots per aquests bons resultats que per a l’any 2019 en aquesta Copa d’Espanya d’Enduro Infantil intentessin superar-se. Informa, Elio Zanón.