Els Populars de Bunyol presenten un equip «centrat políticament en les preocupacions dels ciutadans»

Integrantes de la candidatura del PP buñolense que lidera Marcial Díaz.
Integrantes de la candidatura del PP buñolense que lidera Marcial Díaz.

Post també disponible en: Castellano

Integrantes de la candidatura del PP buñolense que lidera Marcial Díaz.
Integrants de la candidatura del PP buñolense que lidera Marcial Díaz.

Volen «aconseguir un municipi modern, amb ocupació, indústria i neteja en carrers i parcs»

Els Populars de Bunyol s’han presentat a la Posada Venda Pilar seva candidatura a les eleccions municipals integrada per «un equip renovat, format i amb capacitació professional per aconseguir que Bunyol recuperi la seva posició industrial», segons han informat fonts de la formació.

El cap de llista, Marcial Díaz, va presentar «un equip amb el lideratge suficient per situar a Bunyol en el camí de la reindustrialització i modernització del nostre poble després de quaranta anys de governs consecutius d’EU i PSOE que han deixat a Bunyol a la cua del desenvolupament dels municipis de la comarca ».

«Un equip centrat políticament en les preocupacions dels bunyolers per aconseguir un municipi modern, amb ocupació, indústria, neteja als carrers i manteniment real dels nostres parcs, jardins i instal·lacions municipals».

Els Populars han presentat «un ambiciós programa per recuperar la posició que Bunyol ha perdut a nivell industrial a la nostra comarca, en passar del número u al tres després de Xiva i de Xest. Amb l’objectiu de tornar a aconseguir que Bunyol sigui un poble d’oportunitats ».

Des del PP buñolense assumeixen més «el compromís que només l’alcalde tingui sou, reduint el cost del ‘pacte de salaris’ de l’actual quadripartit, que ha suposat un cost en aquests últims quatre anys de 800.000 euros, uns 133 milions de les antigues pessetes ».

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*