Els populars de l’Eliana presenten un programa “per i per a veïns” a la Plaça del Mercat

La candidatura de María José Marco por el PP de l'Eliana aglutina al tejido asociativo del municipio.
La candidatura de María José Marco por el PP de l'Eliana aglutina al tejido asociativo del municipio.

Post també disponible en: esCastellano

La candidatura de María José Marco por el PP de l'Eliana aglutina al tejido asociativo del municipio.
La candidatura de Maria José Marco pel PP de l’Eliana aglutina el teixit associatiu del municipi.

El Partit Popular de l’Eliana ha presentat una llista “aglutinadora en la qual el teixit associatiu de la ciutadania ha quedat totalment representat pels membres que formen part de la candidatura liderada per María José Marco i que segons les últimes dades podria aconseguir ser la primera dona que tingui la vara de comandament, després de 40 anys de governs del PSOE, si aconsegueix unificar el vot útil de centre dreta que piude un canvi a l’Eliana “, segons han informat els populars.

“Així, la candidatura de María José està pensada per servir al municipi, de manera que han comptat per a les seves llistes amb 22 persones de vàlua i amb experiència en la gestió”.

Entre d’altres àmbits, forma part de l’equip popular “representants de les associació de veïns de l’Eliana com el secretari de l’Associació de Entrepins, Fernando Luch, com a número 8 de la candidatura, les quatre Falles de l’Eliana el lloc sis ho ocupa Alfredo Alfonso conegut i respectat President de la Falla del Mercat, el Comerç Local aquesta representat per Maite Marco, amb un comerç tradicional al centre del poble, com la sisena a la llista dels populars i la Comunitat Educativa aporta la seva experiència de mans de la professora del Col·legi Mare de Déu del Carme Amparo Martínez en un lloc de sortida com és el nou que suposaria la majoria absoluta i que Maria José Marco fos la primera alcaldessa de l’Eliana després de 40 anys de governs socialistes a l’Eliana “.

Les Mestresses de casa Tyrius estan representades per la seva presidenta Magdalena Sistero, l’Associació de Pensionistes i Jubilats, Càritas, els Scouts de l’Eliana aporten a la seva coordinadora Laura Rico Espinosa, Associació contra el Càncer, el món de l’Esport de l’Eliana amb Noelia Reig subcampiona d’Espanya d’Equitació i Rosa Larios campiona d’Espanya de ball esportiu, la Confraria de la Mare de Déu del Carme, els Clavaris, la Penya del Coet Bufat o l’altar de Sant Vicent són un exemple del teixit associatiu que està representat en les 22 persones que formen la candidatura de Maria José Marco.

Així mateix, han comptat amb més associacions i col·lectius per recollir les seves propostes en un programa electoral fet per i per als veïns que busca donar cabuda a totes les inquietuds i sensibilitats.

Aquest programa veurà la llum el proper dimarts 21 de maig, en la presentació oficial que tindrà lloc a la Plaça interior del Mercat a les 20: 30h ia la qual María José ha volgut “convidar a tots els que vulguin conèixer les nostres propostes i poder conèixer les seves inquietuds per millorar el poble de l’Eliana “.

Per Maria José Marco “és un honor i una gran responsabilitat encapçalar aquesta llista de 22 veïns que han volgut unir-se a un projecte de tots per millorar el nostre poble. Tinc moltes ganes i il·lusió per continuar treballant per i per als meus veïns ara com a alcaldessa de la meva poble si decideixen donar-me el seu suport. Comptar amb tants representants veïnals amb experiència en gestió local i que coneixen de primera mà les necessitats dels nostres veïns és un privilegi. de la seva mà i de la de tots els nostres veïns us demano l’ajuda perquè anem tots a una al camí de millorar l’Eliana. “

Be the first to comment

Deixa un comentari