Els Servicis de Joventut d’Utiel, Requena i la Mancomunitat de l’Interior Terra del Vi treballen en la creació dels I Plans Jóvens del territori

a Mancomunidad del Interior celebra su primer foro de empleo en la comarca con más de 700 asistentes y 11 empresas de la zona.
El Equipo Específico de Intervención en la Infancia y la Adolescencia ofrece dos talleres gratuitos dirigidos a familias

Post també disponible en: Castellano

Amb l’objectiu d’establir polítiques de joventut a través de l’arreplega de propostes, necessitats i interessos de les persones jóvens dels municipis adherits

El Servei de Joventut de la Mancomunitat de l’Interior Terra de el Vi informa que, des del passat any, s’ha estat treballant per crear una Xarxa de Joventut entre els municipis de Camporrobles, Caudete de les Fonts, Fuenterrobles, Requena, Sinarcas, Utiel, Venda del Moro i Villargordo del Cabriel. Un dels principals objectius d’aquesta acció és el de recollir informació de les persones joves del territori per crear els I Plans Joves d’aquests municipis, on queden reflectides totes les seves propostes, necessitats i interessos.

Durant aquests últims mesos s’han realitzat enquestes a estudiants de tots els instituts d’educació secundària de la comarca i ara, en la “nova normalitat”, es continua el treball amb el llançament d’una campanya informativa i de sensibilització, que té com a objectiu la participació del jovent de fins a 30 anys en el qüestionari de recollida de propostes. Aquesta campanya, realitzada de manera conjunta pels Departaments de Joventut d’Utiel, Requena i la pròpia Mancomunitat, donarà lloc a l’I Fòrum Jove de el territori, on es dissenyaran els eixos dels esmentats plans de joventut.

Les persones joves que busquen millorar els seus municipis poden realitzar el qüestionari a través d’aquest enllaç i també entrant en els diferents perfils d’Instagram de: Mancomunitat de l’Interior Terra de el Vi (@mitierradelvino), Requena (@requenajoven) i Utiel (@juventudutiel) .

Al seu torn, s’anima a tota la població a seguir aquests perfils per estar informats / des de tot el relacionat amb el jovent del territori.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*