Els tres Reis d’Orient més ecològics arriben a Riba-roja a bord de tricicles per fomentar l’ús de mitjans de transport sostenibles

Post també disponible en: Castellano

La Cavalcada dels Reis Mags de Riba-roja de Túria s’ha adaptat a l’edició d’aquest any als nous temps en què l’ús de mitjans de transport ecològics i sostenibles s’han traduït en una estampa única. Ses Majestats han fet acte d’aparició a bord de tricicles per conscienciar els milers de persones assistents de la necessitat d’utilitzar transports sostenibles.

El recorregut de la Cavalcada ha partit des del Parc de la Pinada de Riba-roja de Túria per la passarel·la, ha continuat per la carretera de Vilamarxant, el carrer de l’Moll, la Plaça de l’Estació, el carrer de Salvador Bigorra, el carrer Major fins a desembocar a la Plaça de l’Ajuntament del municipi, final de l’trajecte. El pas de la comitiva participant en la Cavalcada ha estat jalonat per centenars de persones, petits i grans.

En aquesta ocasió, les Regidories de Festes, Patrimoni i Turisme de l’Ajuntament de Riba-roja de Túria han organitzat una cavalcada en què els Súper Herois han estat els protagonistes principals en aquestes festes que posen el punt i final al Nadal. Més de 300 persones entre voluntaris i efectius policials han format part de el dispositiu que s’ha encarregat de que la cavalcada hagi transcorregut sense cap tipus d’incident ni problema al llarg de la jornada.

L’ús dels tricicles per part dels Reis Mags és una iniciativa municipal perquè les persones assistents, tant joves com grans, es conscienciïn veritablement sobre la importància d’utilitzar mitjans de transports respectuosos amb el medi ambient i l’entorn natural, especialment per la reducció de l’diòxid de carboni (CO2) que suposen les energies verdes.

L’arribada dels Reis Mags a Riba-roja de Túria ha despertat una expectació enorme per part de tot el públic assistent a la cavalcada que s’han vist sorpresos, gratament, per la utilització dels tricicles. Cal destacar que en l’edició de l’any passat ja van realitzar una altra novetat important amb la seva arribada a peu a la localitat a l’desterrar, d’aquesta manera, l’ús d’animals per al seu trasllat.

En aquesta ocasió, la cavalcada tematitzada pels “Super Herois” com els protagonistes principals s’ha vist completada per la participació activa de diversos col·lectius festius i entitats i associacions com els Moros i els Cristians, Fadrins, les Falles i la Junta Local Fallera, entre molts altres, que han pres part d’un dels actes més multitudinaris del Nadal de Riba-roja de Túria.

El conegut personatge de Mary Poppins ha estat l’encarregada de lliurar a l’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, la clau mestra de la localitat que, a continuació, el primer edil ha donat als tres Reis que, arribats sobre els esmentats tricicles , han accedit a la balconada de la casa consistorial des del qual han saludat, entre aplaudiments, a el públic assistent -infants i adults- per, més tard, realitzar el tradicional repartiment de les joguines casa per casa.

L’alcalde de Riba-roja De Túria, Robert Raga, ha destacat “l’enorme treball i esforç de totes les persones que han participat en aquesta cavalcada, tant els voluntaris, protecció civil, totes les entitats locals com els efectius de la policia local que s’han encarregat amb gran eficàcia perquè aquesta jornada d’il·lusió hagi transcorregut amb absoluta normalitat “.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*