Els veïns d’Alboraig s’uneixen en una plataforma cívica contra el trasllat del centre de recepció de menors

Continúa la recogida de firmas y solicitarán reuniones con la alcaldesa y la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra.
Continúa la recogida de firmas y solicitarán reuniones con la alcaldesa y la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra.

Post també disponible en: Castellano

Continúa la recogida de firmas y solicitarán reuniones con la alcaldesa y la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra.
Continua la recollida de signatures i sol·licitaran reunions amb l’alcaldessa i la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra.

Aquest diumenge ha tingut lloc l’assemblea constituent de la Plataforma Ciutadana Independent d’Alborache (PCIA). “Els veïns han decidit fer un pas endavant i organitzar-se per fer sentir la seva preocupació i oposició al trasllat del centre de recepció de menors estrangers no acompanyats de Bunyol a l’Alberg d’Alborache”, tal com han informat des del nou col·lectiu creat.

“Davant lafalta d’explicacions per part de l’alcaldessa, Paqui Collado, durant el ple del passat 31 de gener i la manca d’aclariments als dubtes plantejats pels nombrosos veïns que van assistir a la sessió plenària, la Plataforma sol·licitarà una reunió urgent amb la primera edil perquè informi sobre la decisió d’acceptar aquest trasllat, que ha estat rebutjat per altres localitats. A més plantejaran la possibilitat de realitzar una consulta popular “, han afegit.

“Durant l’assemblea ha quedat patent la por i la preocupació veïnal que l’arribada d’aquests joves en les pròximes setmanes comprometi la seguretat d’aquesta tranquil·la i petita població que no compta amb efectius de la Guàrdia Civil ni de Policia Local. Han estat nombrosos els problemes de convivència a Bunyol on s’han succeït preocupants episodis d’agressions sexuals, robatoris i baralles el que genera veritable alarma entre els residents d’Alborache i d’altres localitats veïnes com Macastre “.

“A més unes instal·lacions com les de l’alberg juvenil, que segons informacions no té llicència d’obertura i activitat, difícilment podrà cobrir les necessitats d’un centre d’aquestes característiques. La plataforma impulsarà mesures de protesta i pressió per evitar el trasllat”, han finalitzat des el col·lectiu veïnal.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*